Ayný þirketin temettü verdiðinde ayný temettüyü alacak A ve B grubu hisseleri derinliði az diye Dye göre þu anda %20 ucuz fiyattan iþlem görmektedir. Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayný þirketin temettü verdiðinde ayný temettüyü alacak A ve B grubu hisseleri derinliði az diye Dye göre þu anda %20 ucuz fiyattan iþlem görmektedir. Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KRDMD demir üretiyor ama KRDMA paslý teneke mi üretiyor. Ayný temettü verecekler diye birbirlerine yaklaþmalarý beklenirken tam aksi oldu.
Ben de B var. Ben de gýcýk oluyorum ama yapacak bir þey yok, derdimize yanarýz ancak.
Yönetim Kurulunu iktidar atadýktan sonra A ve B grubunun yönetim kuruluna girme avantajý dolayýsý ile de anlamý kalmadý. D grubu iþlem hacmi yüksekliði ve alým satým esnekliði nedeniyle tercih ediliyor.
Benim gördüðüm kadarý ile, hisse fiyatý yukarý giderken D önden gidiyor. Ancak fiyatlar düþerken A ve B, D'ye yaklaþabiliyor. Fiyatlar düþsün desek onun da bize bir faydasý yok![]()
ingiltere Ankara Ýzmir hýzlý tren dremiryolu için 2.5 milyon euro para verecekmiþ herhalde buradan kardemirde pay alýr.görüþü olanlarýn düþüncelerini duymak isterim
2.5 milyon euro mu 2.5 milyar euro mu zira milyon euro nun bi katkýsý olmazSM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
adana,adbgr ve adnac ve bazý çimento þirketleri oyakc çatýsý altýnda birleþmiþti. borsamýzda ýsatr,ýsbtr,ýsctr ve ýskur ile krdma,krdmb,krdmd isimleriyle iþlem gören þirketlerin de bana göre bir çatý altýnda birleþmeleri yada birleþtirilmeleri gerekiyor. þimdi kardemir gurubuna bakalým.
kar daðýlým oranlarý ayni. sadece yukarýdaki tabloda da görüldüðü gibi a (4) , b (2) d (1) oy haklarý bulunuyor.
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
Neye çýktý neye iniyor þimdi
Yer Ýmleri