Aracý Kurum dagýlýmý
http://share.matriksdata.com/share.a...07191830062809
Aracý Kurum dagýlýmý
http://share.matriksdata.com/share.a...07191830062809
Profil satýþlarýný kapatmýþlar...
Ayýn 12'inde açtýklarý inþaat çeliði satýþlarýný da, yarýn yada pazartesi kapatýrlar muhtemelen...
Kütük satýþlarý zaten kapalý (Ayýn dördünde açmýþ olduðu kütük satýþýný ertesi günü kapatmýþlardý).
Kardemir'e A Takýmý Baðýmsýz Yönetim Kurulu
Kardemir'e A Takýmý Baðýmsýz Yönetim Kurulu
Kardemir'de 2 Aðustosta yapýlan seçimle genel kurulda aday gösterilerek 4 baðýmsýz yönetim kurulu üyesi nin isimleri netleþti.
EKONOMÝ - 2017-07-20 21:14:14 Bu içerik 2635 kez okundu.
Kardemir'de 2 Aðustosta yapýlan seçimle genel kurulda aday gösterilerek 4 baðýmsýz yönetim kurulu üyesi nin isimleri netleþti.
Karabük Derin Haber olarak dün Sn. Celalettin ÇAÐLAR, Sn. Mustafa Ayhan KALMUKOÐLU isimlerini dile getirmiþ ve Sn Ferda BESLÝ isminin de daha önceden haber kaynaklarýmýzdan geldiðini ve ayrýca çok siyaset kanadýndan çok üst düzey bir isim üzerinde durulduðunu ve Karabük Derin Haber olarak yakýndan takip ettiðimizi belirtmiþtik.
Ýþte siyasetin aðýr topu da ortaya çýktý. 2002-2007 yýllarýnda 60. hükümette Ekonomiden sorumlu Baþbakan Yardýmcýlýðý yapan Nazým Ekren baðýmsýz yönetim kurulu üyesi adayý olarak resmen belirlendi.
HÜKÜMET AYARI MI?
Edinilen bilgilere göre Baðýmsýz Yönetim Kurulu'na tavsiye edilen 4 ismin bilgisi, geçmiþi, tecrübeleri ile gerçekten fevkalade bir yönetim yapýsý olacaðý, Sn. Celalettin ÇAÐLAR, Sn. Mustafa Ayhan KALMUKOÐLU, Sn Ferda BESLÝ ve Sn Nazým Ekren'in kesinlikle olmuþ olmak için Yönetim Kuruluna girmeyecekleri, Kardemir'in dünya þirketi olma yolunda çok büyük katký saðlayacaklarý ifade ediliyor.
Öte yandan Siyaset ve Demir Çelik sektöründeki bazý çevereler ise özellikle Sn Celalettin Çaðlar yada Sn Nazým Ekren in Yönetim Kurulu Baþkaný olmasý halinde hissedar temsili ve yýllardýr süre gelen tartýþma ve dava süreçlerininde sonlanmasýna ciddi katký saðlayacaðý ifade ediliyor.
Diðer yandan bugün toplanan Kardemir Yönetim Kurulu'nda Sn. Necati ÖZSOY, Sn. Osman KAHVECÝ isimlerinin de baðýmsýz yönetim kurulu üyesi adayý olarak daha önceden belirlendiði ifade edilsede, çelik sektörü çevrelerinde bu isimlerin genel kurulda yedek aday olabileceði noktasýna iþaret ediyorlar.
Yoruma açýk
Kardemir inþaat çeliði üretimini programsýz durdurmuþ.
Arýza sebebiyle 8 günlük duruþ sözkonusuymuþ.
Geçen sene de bu zamanlarda arýza nedeniyle 20 gün civarýnda bir duruþ gerçekleþmiþti...
Kontinü haddehanenin mevsimsel bir hastalýðý mý var?
Ýki seneden beri ayný zamanlarda hastalanýyor....
Ýnþaat sezonu tam açýldý, çelik fiyatlarý yükseliyor derken arýza en son istenen þey olmalý...
Not: Duruþ hakkýnda resmi açýklamaya rastlamadým. Çelik fiyatlarý ile ilgili bir foruma gönderilen yorumlarda gördüm. Teyite muhtaç bilgidir yani. Önemseyip teyit almak isteyen firmayý arasýn...
Son düzenleme : sar; 22-07-2017 saat: 12:27.
2013 yýlýnda D grubunun fiyatý A grubunun üstüne çýkmýþtý ve bir müddet de A grubundan daha yüksek fiyatla iþlem görmüþtü.
Tarih tekerrür eder mi?
Ýnþaat çeliði satýþlarýný da kapatmýþlar. Duruþ hakkýnda þirketten bir açýklama yapýlmadý. Belki üretim ve satýþ planlamasýný bozmayacaðýný düþünüyorlar ki açýklamaya gerek görmediler...
Diðer çelik firmalarý da fiyatlarý yukarý güncelliyorlar. Kardemir'in fiyatlarý düþük kalmýþtý....
Yer Ýmleri