Kardemir, Fransa merkezli Otherways Management Association Club-Paris (OMAC) kuruluþu tarafýndan, Kalite ve Mükemmellik alanlarýnda "Küresel Kalite, Mükemmellik ve Ýdeal Performans Ödülü" nü aldý.
OMAC, ülkeler arasýnda yönetim ve iletiþim konularýnda uluslararasý düzeyde iliþkiler kurmayý ve pekiþtirmeyi amaçlayan, ayrýca kalite yönetimi, liderlik, yenilikçilik, pazarlama yönetimi, teknoloji, insan kaynaklarý yönetimi gibi konularda da üyeleri arasýnda iliþkileri koordine etmeyi ve birbirleriyle etkileþimi saðlamayý amaç edinen bir kuruluþtur.
Bugüne kadar her yýl deðiþik kategorilerde düzenlenen ve bu yýl 15.si düzenlenen, 33 ülkeden 40 farklý kuruluþun katýldýðý ödül töreni, 24 Temmuz 2017 tarihinde Ýtalya'nýn Roma kentinde gerçekleþti.
Ödül töreninde þirketimiz kýsa tanýtým filminin izlenmesinin ardýndan, þirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Burak YOLBULAN tarafýndan, üretim kapasitesi, yatýrýmlarýmýz ve ürünlerimiz ile ilgili bilgilendirme sunumu gerçekleþtirildi.
Þirketimizin ideal performans, kalite ve mükemmeliyetçilik konularýnda sektörde gösterdiði baþarýsý ve özverisinin sonucu almaya hak kazandýðý bu ödül, gerçekleþtirilen ödül töreninde, þirketimizin Yönetim Kurulu Üyesi Burak YOLBULAN ve Kalite Metalurji ve Laboratuvarlar Müdürü Figen DÝKÝLÝTAÞ'a takdim edildi.
Þirketimiz, gücüne güç katacak her türlü baþarýyý, daima sürdürülebilir kýlmaya çalýþmaktadýr. Bu baþarýlarýn tüm paydaþlarýmýza hayýrlý olmasýný dileriz.
Yer Ýmleri