Bedelsiz verme olasýlýðý yüksek olanlar da hareket var, inþallah burada bir hareket olur
Bedelsiz verme olasýlýðý yüksek olanlar da hareket var, inþallah burada bir hareket olur
Yüzüne bakan yok þereflinin. Bedelsiz potansiyelliler saðlam çýkýþta adam istediði zaman al sat yapabiliyor. Kim napacak bu þerefliyi alsan alamýyorsunuz satsan satamiyorsun. C den cikmadan bi mok olmaz bundan. Ne þerefli sahipleri varmýþ utanmakta yok. Bir de adam niyetine geziyorlardir ortalýkta gururlu iþ adamiyiz diye
Mi A1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün akþam 17:57'de 50 liradan alýþ emri verdim ama emir iptal edilmiþ. Nedeni ni anlayamadým?
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@camell emir verme zamaný dýþýnda kalmýþ gibi duruyor...
Þu kâðýt ta normal alýþ satýþ yapýlan kaðýda bir türlü dönüþemedi. Yada patron bilinçli olarak dönüþtürmedi. Kâðýt 7 yýldýr 50'ye demirledi. C'den çýkmak için hereket yok. Ki bir haber bile kaðýdý 100 üzerine atar ve böylelikle normal seansa döner. Demekki daha bekleyecek vaktimiz var......
sn camel kaç yýldýr bu kagýýtasýnýz
Ilk c grubuna girdiði gün burda idim. Hatta hatýrlýyorum 140 dan satmistim. Bir saat sonra Seans Kapanýþýna dakikalar kala 134'den almýþtým. Ve seans bitince kagidimiz brüt takasa girdi. Giriþ o giriþ..7 - 8 sene oldu.
Yer Ýmleri