selam arkadaþlar,
kisecikler kalmamýþmý. neler oluyor.
selam arkadaþlar,
kisecikler kalmamýþmý. neler oluyor.
sýrf bura deðilki tüm hisseler boþ..
çeþitli sosyal medyaya kaydý insanlar
Demekki bedelsiz yapacaðý için otuz kat yükselmiþ ve sonunda bedelsizi açýklamýþ ÝÞBÝR beþ bin bedelsiz açýklayýnca 2 tavan çekip düþmeye baþlamýþtý dokuz bine kadar zirve yapýp yarý fiyatýndan bölünmüþtü sonra bölününce tekrar yarýyarýya düþtü. Bakalým bu ne yapacak
SM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
slm deli petrocu arkadaþlar %2300 bedelsiz hayýrlý olsun ve bu hissede yýllarýmý vermiþ bir arkadaþýnýz olarak bence dikkatli olalým bu deli piyasada hisse býrakmadý ben dahil herkesden aldý 48-55 aralýgýndan aldýgým son lotlarý bu hafta 3100 üzeri boþalttým çünkü diger hisseler çok düþmüþtü bu delinin bu sermaye artýrýmýný bekliyordum ama kýsmet diyelim ve elinde olan arkadaþlara bir tavsiyem var yýllardýr nerdeyse 30 senedir bu piskopatý alýr veririm daha önceki bedelsizlerine de katýlmýþ bir arkadaþýnýz olarak dikkatli olun çünkü patron ve ailesi bu þirketin tüm hisselerini ele geçirdi % 90 a yakýn halka açýklýgý vardý devremülkler vardý o garipleri gýna getirip ellerindeki devremülkleri de aldýlar yani nurullah ercan ve ailesi ile ugraþmak çok zordur der 2-3 tavandan sonra hissede gömü olasýlýgýný göz önünde tutun ve dikkatli olun der ky kardeþlerime hayýrlý kazançlar dilerim.
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Bir sene de 30 kat artmýþ bir hisseden bir tane bile almam isterse onbin bedelsiz açýklasýn. Nurullah amca turþusunu kurmuþtu þimdi turþunun kapaðýný acar
SM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
mercek hocam valla 12-13 yýl olmuþtur tutuyorum(belki daha fazla unuttum artýk yýlýný falan). 100 lot vardý arada sattýk 65 lot kaldý. en azýndan bi 5 tavan yapsaydý bunca yýla))) bu arada yýllarca, bedelsiz geldiðinde burada acayip bir coþku yaþanýr diye düþünmüþümdür hep ama çok buruk oldu sayfada kimse kalmamýþ, kimse sevinmedi
hocam kendi adýma iyi dileðin için çok teþekkür ederim. evet bende herkese hayýrlý kazançlar diliyorum.
selam turquaz ,
nerelerdesin, bir þeyler yaz.
Yer Ýmleri