Bölünmeden önceki 40 liralar þimdinin 2 lirasýna denk geliyor galibaSM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bölünmeden önceki 40 liralar þimdinin 2 lirasýna denk geliyor galibaSM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bölününce 50 liraya gelse alým deneyecektim bir iki taban yaptý sonra tavan tavan 870 oldu. Hareketlerine hiç akýl sýr ermiyor. SM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun deðeri atýyorum 20M Dolar olsa, aþaðý yukarý 10-15 Lira felandýr. Yani 15 taban daha yapsa ancak deðerine gelir...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
þu bilançoyla bizim borsadaki deðeri 10 tl civarýdýr.hadi 10 tl de köpük koy 20 tl
fiyata bakýnca abartý gibi ama bence öyle..
þu ara yapýlacak tek þey eðer alýnacaksa
tepkiye oynamaktýr.
buradan yatýrýmcýyým diye almak
delilikle eþ deðerdir benim açýmdan..
tabi bence.
Bakalým daha kaç taban yapacak. Ben en az 10 taban diyorum. Çok canlar yakacak gibi bu kaðýt...
Diðer bir açýdan da bu kaðýt bir efsane. Bu efsaneyi yaratan kiþiye de saygý duyuyorum, cidden imkansýza yakýn bir þey baþarmýþ oldu. Borsada bir daha bu þekilde deðerinden kopuk, bu kadar yükseklere uçmuþ bir kaðýt daha olmayacaktýr diye düþünüyorum. Bu anlamda tarihe geçecek bu hisse bence...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Þu anda tabaný bozarak gel gel yapýyorlar malý boþaltan boþaltana sonrasý taban olursa hiç þaþýrmam
Yer Ýmleri