Þimdi sað gösterip sol çaktý,deliii bu sefer bizi tufaya getirdin 355,aþaýya indirir derken birden zýplattý namýzsýz,ama yine güvenmiyorum bu deliye,çünkü anýnda taban yaptýrabilir...ytd.
Þimdi sað gösterip sol çaktý,deliii bu sefer bizi tufaya getirdin 355,aþaýya indirir derken birden zýplattý namýzsýz,ama yine güvenmiyorum bu deliye,çünkü anýnda taban yaptýrabilir...ytd.
Ula deli lavuk neden hisseyi 400 yaptýn,sakýn taban yapma,iyi kötü biz kazandýk,hiç olmazsa 500-800 arasý maliyeti olanlarý kazandýr,gerçi enflasyona görede çok zararlarý var,en az 1.500 olmasý lazým kazanmalarý için,ama ben hiç buna güvenmiyorum devamlý hisse sattýðý için...ytd.
431 tavanda,melun bize 310 üstü sattýrdý,galiba turizm için beklenti yarattý,ama ben hala buna güvenmiyorum,850 yapýp 90 altýna indirenden bir mok olmaz,neyse temennim kazanýrsýnýz![]()
Tabana yapýþtýrdý melunlar 388..delidir ne yapsa yeridir fazla güvenme seni bitirir,sadece trade yapýlýr bunda az karý gördünmü kaçacaksýn,üstelik tabanda satýþta çok lot var,sanýrým yarýnda taban gibi...ytd.
Dün 360 yaktý peþi 420,bugünde ona yakýn 367,þu sýralar 375
,deliii var zikmeye adam arýyooo,neyse,sanýrým vadeli yasaðý gelmiþti þidide bürüt takas yasaðýna oynuyor bu deli,beleyelim bakalým,dün 370 alýp 410 satmýþtým,bugün 374 aldýk,öyle fazla deðil,10-20 lok,o ka lotlar eskidendi 100 altýndayken
...ytd.
Ayces zamanýnda bunun yarýsýydý,yani 70-80,1500 üstüne attý 800 gördü aðlaþýyor lavuklar,ulen 70-80 iken neden almadýnýz,ben 100 üstünden sattým benden çýt çýkmýyor,ohhh iyi oluyor sizin gibilere,kim dedi size 1400-1500 alýn diye,esasýnda bana görede 800 çok yüksek,buna göre 2 misli fiatýnda sayýlýr,bakalým bu ne mok yapacak,bugün tekrar 400 üstü denemesi yapmasýný bekliyorum...ytd.
365 yaktý en son bu deli,galiba dünyanýn dönüþü aklýna geldi,bakalým yeniden 400 denemesi yapacakmý,yoksa dahada salacakmý,esasýnda turizm sezonu geldi,bilançoda fena gelmez döviz yükseldiði için,normalde basýp gitmesi lazým 400-500-600...ytd
Tahtada BOFA savaþý var,bu kurum tahtanýn aðzýna mýçtý,elinde lotuda çok azaldý,biz 400 üstüne atar hesabýndaydýk bu kurum 348'e kadar malý bastýdefolup giderse bu hisse uçar,acep diyorum bunun lavuk patronu ile iþmi tutuyor,hiç belli olmaz kurum üzerinden satýþ yapabilir,neyse bekleyelim bakalým nasýl olsa iyi trade yaptýk,isterse sýfýr olsun çünkü bu havalar benim havam.
Yer Ýmleri