-

Originally Posted by
pozitif
arkadaşlar bu kadar lotla nasıl çıkabilirim bilmiyorum ama fiyatı istemeden de olsa düşürürsem kusura bakmayın çok bunaldım bu kağıtta 2 yıldır bekliyorum bi halt olacağı yok gibi yine süzüle süzüle 40 lara gelmesini seyretmek istemiyorum yazıklar olsun ya zarar eden bir şirket olsa zoruma gitmeyecek ytd...
ne kadarını satabildin.yani verdin mi hiç.verdiysen kaç lot kaldı.sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim....
-

Originally Posted by
hgarip
ne kadarını satabildin.yani verdin mi hiç.verdiysen kaç lot kaldı.sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim....
sayın Garip satmadım ramazandan sonra duruma göre bakarım artık Allahtan ihtiyacım olan bir para değil ama geçenlerde çok bunalmıştım elim gitmedi satmaya
zaten satmak istesemde satabileceğimi sanmıyorum bu işlem hacmiyle direk tabana yapıştırsam belki anca bir kısmı gidebilir tabanda da eşleşme olurmu onuda bilmiyorum öylede yapmak istemiyorum en iyisi beklemek 2 yıldır bekliyorum biraz daha beklerim yapacak bişey yok ytd
-

Originally Posted by
pozitif
biraz daha beklerim yapacak bişey yok ytd
teşekkürler ortak.eee o zaman hala bu durmadan satan kim acaba.bugün 160 lot satış.47.50 de satışta kalan 100 lot.kendileri yapıyor olabilirmi acaba....
-
Burayi takip etmeyen biridir. Borsa da hisseler çok düşük kaldı. Sanırım orada değerlendirecek. Hisse sahibi sabırla bekliyor aliyordur ama satmiyordur. Sadece tahmin
-

Originally Posted by
hgarip
teşekkürler ortak.eee o zaman hala bu durmadan satan kim acaba.bugün 160 lot satış.47.50 de satışta kalan 100 lot.kendileri yapıyor olabilirmi acaba....
kimler satıyorsa satsınlar biran evvel bak bahar geldi ramazandan sonra millet tatile gidecek vaktin geldi diye düşünüyorum
sadece sesli düşündüm ytd...
-
bu baskı niye anlamıyorum. bu hacimle tavana yakın yada tabana yakın olmalı. ama olmuyor nedense. baskı baskı bıktırdı
-
-
kim arkadaş hergün 150-200 lotu satan.sabah yine 69.95 e 100 lot koydu.sonra 69 a çekti.satılmayınca 68 e çekti.şimdide 65 i gösteriyor.nasıl adi ******** bir kağıda takılmışız yahu.....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri