-
hiç kimse kusura bakmasın ama en adi yatırımcı bizde.adam 68.70 e 50 lot alacakken son saniyede başkasından önce ben vereyim diye satışı 68 e çekiyor ve veriyor.ne gerek var.adam zaten alıyor...
-
Geçen hafta neler yaziyorduk bir de bu haftaya bak
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
60 lotla düştüğü yerden 1000 lotla aynı yerine gelemiyor.şu an 68 de olan 150 lotuda sayarsak bu 2 gündür 1000 lotu kim satıyor arkadaş.65 ile 70 arasında binlerce lot satıldı.kimin bu mallar arkadaş.....
-

Originally Posted by
hgarip
60 lotla düştüğü yerden 1000 lotla aynı yerine gelemiyor.şu an 68 de olan 150 lotuda sayarsak bu 2 gündür 1000 lotu kim satıyor arkadaş.65 ile 70 arasında binlerce lot satıldı.kimin bu mallar arkadaş.....
sayın Garip binlerce lot derken 2 bin mi 3 bin mi? iki yada 3 bin lotlamı dökecek dökemiyor silkelemeye çalışıyor ama kimse satmıyor mesele orda çünkü bu kadar bekleyipte buralardan vermek istemiyor doğal olarak insanlar o yüzdende malesef daha çok bekleriz gibi inşaalah yanılırım nezaman ki 8-10 bin lotlar alınıp satılırsa işte ozaman dökülen oldu diyebilirim çünkü bu hissede kimse az lotla bekleme yapmaz kendimden biliyorum yoksa 2-3 yılda beklediğinin karşılığını almak istiyor insanlar
-
Hisse çok sığ bir durum var
-
Satış bana ait kusura bakmayın çok acil para lazım oldu
-

Originally Posted by
okan20
Satış bana ait kusura bakmayın çok acil para lazım oldu
Mi A1 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güle güle harca sevgili dostum.bizim sitemlerimiz size değil.......
-

Originally Posted by
hgarip
güle güle harca sevgili dostum.bizim sitemlerimiz size değil.......
Teşekkür ediyorum. 70 adet mecburiyetten sattım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri