iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklenti 9 milyon zarar di zaten.
HUAWEI VNS-L31 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BIZIM Solo 2017/6 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -29.112.954
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Utanc verici bir bilanco daha. Ulker cetesi diger esekleri boyayip satma isini belli ki bir muddet bekletecek yoksa boyle namussuz yonetim sergileyerek boyle bilanco aciklamazdi. 2 ceyrekte ozkaynaklardan 30 milyon tl yemis. Ulan senin zaten sermayen 40 milyon. 125 milyonunun yildiz holdingte ne isi var. Yok efendim mevduattan daha karli gordukleri icinmis. Coban koysan basina bu dagitim agi ile 700 milyon ciroya 70 milyon kar yazardi. Ama niyet baska tabi. cok yazik.
LG-H735 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
böyle bir haysiyetsizlik yok yahu .. tutmuþlar yýldýz holdinge 120 milyon borç vermiþler , dalga geçer gibi yeminle ..
borç verdiði firma da borcu verenin hissesini alýyo güya hisse geri alýmý ile ..
satýþlar yerinde sayarken giderlerin nerdeyse tamamý en az % 15 artmýþ ..
firmanýn tum gelirleri , ülker ailesine ait olan ve halka arz olmamýþ 2 firmaya aktarýlmýþ .. tüm mal alýmlarý ordan ve her dönem giderek artýyor nasýlsa ..
güya þok BIZIM ' in malýný satýyor ama BIZIM'ýn þok borcu var nasýl oluyorsa![]()
Gelir tablosu beklendiði gibi geldi ama þirketin nakit akýþý ciddi bozulmuþ.Bu günleri önceden görmüþlerki bedellinin yolunu açmýþlar.Yýldýz holdingten 125 milyon ticari olmayan alacak görünüyor, ilk çeyrek böyle bir alacak görünmüyordu þirkette de bu kadar cash para olmasý imkansýz.Heralde bu bedellide kullanýlacak sermaye avansý ile ilgili aklýma baþka birþey gelmiyor.
Bunlara bakkal bile teslim edilmez, batýrýrlar((((
Yer Ýmleri