KAP : Formet Çelik Kapý paylarýn halka arzýnda satýþa sunulan paylarýn %5'inden fazlasýný satýn alan Gerçek-Tüzel kiþiler listesi
![]()
KAP : Formet Çelik Kapý paylarýn halka arzýnda satýþa sunulan paylarýn %5'inden fazlasýný satýn alan Gerçek-Tüzel kiþiler listesi
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Halka arz sonuçlarýna ve alan kiþi, kurumlara bakýnca oldukça hareketli bir hisse olacak gibi.
metronun halka arz ettikleri
fonet kfein formt
sermaye az bakalým ne yapacak?
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
22.05.2018 iþlem görecek
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
salý tavan açma alým fýrsatý ver bari çok agresif olacak eminim
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle borçlu dandik þirketleri nasýl izin veriliyor hadlka ýrza...alým fýrsatý da verir satýmda..önemli olan þelalesine yakalanmamak...ytd
bilançoya hiç bakmadim hayýrlýsý
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Formet Çelik Kapý Sanayi ve Ticaret A.Þ. FORMT.E iþlem koduyla 22/05/2018 tarihinden itibaren (BUGÜN), Ana Pazar'da iþlem görmeye baþlayacaktýr. (Baz Fiyat:7,33 TL, Maksimum Emir Deðeri:500.000 TL)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri