***FORMT*** FORMET ÇELÝK KAPI SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***FORMT*** FORMET ÇELÝK KAPI SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý Çaðrýsý
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Düzeltme Nedeni 08.04.2019 tarihinde yapýlan Olaðan Genel Kurul Toplantýsý bildirimindeki Gündemde yer alan hak kullaným süreçleri'ne "Kayýtlý Sermaye Tavaný" eklenmiþtir.
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 08.04.2019
Genel Kurul Tarihi 15.05.2019
Genel Kurul Saati 14:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 14.05.2019
Ülke Türkiye
Þehir KAYSERÝ
Ýlçe MELÝKGAZÝ
Adres Kayseri OSB Mah. 9.Cadde No:18 Melikgazi / Kayseri
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve toplantý baþkanlýðýnýn seçimi ve toplantý tutanaklarýnýn imzalanmasý için Toplantý Baþkanlýðýna yetki verilmesi.
2 - 2018 yýlý faaliyet raporunun okunmasý,müzakeresi ve onaylanmasý.
3 - 2018 yýlý hesap dönemine iliþkin Baðýmsýz Denetim Þirketi rapor özetinin okunmasý.
4 - 2018 yýlý hesap dönemine iliþkin FÝnansal tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý.
5 - Þirketin 2018 yýlý faaliyetlerinden dolayý Yönetim Kurulu üyelerinin ayrý ayrý ibra edilmesi.
6 - Þirketin kar daðýtým politikasý çerçevesinde, Yönetim Kurulu'nun kar daðýtýmý ile ilgili teklifinin görüþülerek karara baðlanmasý.
7 - 2016 yýlýnda ayrýlmasý gereken yasal yedek akçelerin 2018 yýlýnda düzeltme kaydý ile ayrýlmasýnýn görüþülerek onaylanmasý.
8 - Kayýtlý sermaye tavanýnýn 70.000.000 TL'den 300.000.000 TL'ye çýkarýlmasýna ve süresinin 2019-2023 yýllarýný kapsamasýna iliþkin olarak Þirket Esas Sözleþmesi'nin "Sermaye" baþlýklý 6.maddesinin Sermaye Piyasaý Kurulu'nun ve T.C. Ticaret Bakanlýðý'nýn izinleri uyarýnca ekte yer alan taslaða göre deðiþtirilmesinin Genel Kurul'un onayýna sunulmasý.
9 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince þirketimizin 2019 yýlý baðýmsýz denetimlerini gerçekleþtirmek üzere Yönetim Kurulu tarafýndan önerilen Baðýmsýz Denetim Kuruluþu seçiminin onaylanmasý.
10 - Þirket tarafýndan 2018 yýlýnda 3. kiþiler lehine verilmiþ olan teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile bunlara iliþkin þirketin elde etmiþ olduðu gelir veya menfaat hakkýnda Genel Kurul'un bilgilendirilmesi.
11 - Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. Maddelerinde yazýlý iþlemleri yapabilmelerine izin verilmesi.
12 - DÝlek ve görüþler.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Kayýtlý Sermaye Tavaný
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 Kar payý daðýtým tablosu 2018.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
EK: 2 GENEL KURUL ÇAÐRISI.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný
EK: 3 GENEL KURUL BÝLGÝLENDÝRME DOKÜMANI son.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
EK: 4 vekaletname.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný
EK: 5 esas sözleþme tadili spk ve bakanlýk onaylý.pdf - Esas Sözleþme Tadil Metni
Ek Açýklamalar
Þirketimizin 2018 yýlý faaliyetleri ile ilgili Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'nýn, 15.05.2019 Çarþamba günü saat 14:00'de þirketin Kayseri OSB Mahallesi 9.Cadde No:18 Melikgazi / Kayseri adresindeki merkezinde ekteki gündem maddeleriyle yapýlmasýna 08.04.2019 tarihli Yönetim Kurulu Toplantýsý'nda karar verilmiþtir.
08.04.2019 tarihinde yapýlan Olaðan Genel Kurul Toplantýsý bildirimindeki Gündemde yer alan hak kullaným süreçleri'ne "Kayýtlý Sermaye Tavaný" eklenmiþtir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/754596
BIST
(09/04/2019 - 16:25:57)
KAP: FORMT [ ] FORMET ÇELÝK KAPI SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/759798
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...6a6ce3bfed5d54
Net Dönem Karý veya Zararý -2.757.264
FORMT Solo 2019/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -2757264
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
hadi caným
Özet Bilgi Kayýtlý sermaye tavaný iþlemlerine iliþkin genel kurul kararý.
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 05.03.2019
Ýlgili Ýþlem Kayýtlý Sermaye Tavaný Artýrýmý
Mevcut Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 70.000.000
Yeni Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 300.000.000
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2023
Tadil Edilecek Ana Sözleþme Madde No 6
SPK Baþvuru Tarihi 06.03.2019
SPK Baþvuru Sonucu ONAY
SPK Onay Tarihi 13.03.2019
Konunun Gündemde Yer Aldýðý Genel Kurul Tarihi 15.05.2019
Genel Kurul'da Kayýtlý Sermaye Tavaný Konusu Görüþüldü mü? Kabul edildi mi? Kabul edildi
Ek Açýklamalar
Þirketimizin 15.05.2019 tarihinde yapýlan Olaðan genel kurul toplantýsýnda þirketimizin kayýtlý sermaye tavanýnýn 70.000.000 TL'den 300.000.000 TL'ye çýkartýlmasý ve tavan geçerlilik tarihinin 2019-2023 tarihleri arasýnda olmasýna iliþkin esas sözleþme deðiþikliði onaylanmýþtýr.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 esas sözleþme tadili spk ve bakanlýk onaylý.pdf
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Kendi kendine çal oyna
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri