Evet halka arzýn ilk günü smartiks yazýlýmýn satýn alýndýðý haberi gelmiþ. Yeni halka arzýn ilk günü zaten yüksek volatilite olmasi normal.
Kisa süre sonra toparlanmýþ zaten.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet halka arzýn ilk günü smartiks yazýlýmýn satýn alýndýðý haberi gelmiþ. Yeni halka arzýn ilk günü zaten yüksek volatilite olmasi normal.
Kisa süre sonra toparlanmýþ zaten.
yazýlým sektörüne yapýlan her yatýrým hýzlý büyümeyi getirir burada kafa karýþtýran 60 lar var amaçlarý millet dökülsün veya küçük beyniyle farklý niyet her neyse yazýlým sektörü geleceðe yatýrým demektir 1 e 50 zamanýnda aselsaný kaçýranlar 4 sene sonra bu sektörü konuþacak benim 4 yýlda beklenti 1 e 20 ve üstü ben büyük oynuyorum burada alp60 gibi pazartesine oynamýyorum ki bu haberin olumlumu olumsuzmu olduðunu pazartesi fiyatýna göre karar verecek kadar bilgisiz insanlarýn burada kafa karýþtýrmasý canýmý sýkýyor
Olumsuz algý neden oluþturayým, hissede ani dalgalanma olursa soðukkanlý olmakta fayda var diyorum, geçen seneki senaryo bu þekilde diye örnek veriyorum.. Ciddi miktarlarda yatýrýmcýsý olduðum þirketten beklentim olmasa çýkarým zaten..
Hangi kagit olursa olsun ilk islem gunu volarite yuksek olur. Öz sermayeden alunacak bir akus neden kagisi etkilesin. Halja arzdan geken para var sirket buyuyor. Bazilari olumsuz algi yaratiyor.
SM-N9005 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kafein halka arzdan gelen nakitle smartiks yazýlýmý alýyor ve halka arz ediyor.
Smartiks yazilimda halka arzdan gelen nakit ile Compello yu satýn aliyor.
Gayet akýllýca ve baþarýlý iþler bence. Yakýnda Compello nun halka arzýný da duyarsak þaþýrmayalým.
Ben olumsuz algý oluþturmasý yorumunu anlayamýyorum, burda bulunan herkes bu hissenin gelecekte güzel yerlere geleceðine inandýðý için burdalar, bu hisse günlük al sat yapacak bir hisse deðil ki, yani yorum yazarken bunu dipnot onlarak mý geçmem gerekiyor, o zaman biz kapa düþen hiç bir haber hakkýnda sonraki gün için yorum yapmayalým, bu iþte totem ruhuna mý inanýlýyor, geçenlerde bir arkadaþ hissenin 6.40 lara düþüp 7 lerin üzerinde sattýklarýný, böle yapanýn kazanacaðýný yazdý, o zaman biz arkadaþýnda beyni hakkýnda yorum yapýp insanlarý yanlýþ yönlendirmesinden bahsedelim.. Böle bir þey var mý... Hissenin tabiki bu satýn almadan etkilenmesi normal ve bunu konuþmak olumlu veya olumsuz olabileceðini söylemek neden burdaki yatýrýmcýlarý rahatsýz etti.. Benim geçen seneki verdiðim örnek de hissenin borsaya açýlýþ zamanlarýna denk geldiði için votalite yüksek,hacim 12milyonlarda bunu yazdým zaten, bir arkadaþta çýkar hissenin yeni fiyatlanmasý olduðu için o günkü fiyatlarýnda oynaklýk normal der,o da yorumunu yazar olay biter.. Bem sadece pazartesi açýlýþta böyle bir hareket olursa paniðe kapýlmamak gerektiðini, eðer ayný senaryo gerçekleþirse hþssenin birkaç ay içerisinde yeni zirveleri görebileceðini belirtmek istemiþtim.. peki burdaki herkesi mutlu edecek bir yorumla bu geceyi sonlandýrayým: hisse güzel bir þirket aldýðý için çok güzel yerlere gelecek, bire yirmi kazandýracak bu senenin sonunda, pazartesi açýlýþý da tavana yakýn bekliyorum
Yer Ýmleri