Kademeli almaya devam edeceðiz nakit buldukça. Teknoloji geleceðin sektörü. 2020 daha iyi olacaktýr.
FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla param oldukça alýp atýyorum bir kenara, benimde ortalamam 7.30 civarlarýnda, sonuçta yazýlým þirketi, yabancý ortaklýk, yurtdýþý iþler vb hikayelerle hedefim 13-14 arasý, bu paraya ihtiyacým yok gerekirse birkaç yýl beklerim....(ytd)
Kafein'in 8.xx fiyatlarda sakinleþmeyeceðini düþünüyorum...Çünkü tüme yakýn þirketlerin bilançolarý kötü geldi...Ýyi gelen birkaç hisse de bebeklikten çýkmýþ, resmen topsakal olmuþlar...
Bana kalýrsa bugun tahtayý bozan açýkçýlardý. Yanlýþ hatýrlamýyorsam tarihi zirvesinde kapattý
FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyet 6.30 civarý henüz 1 lot satmadim. Kafamda ki ederi 10 tl üstü. Bakalým gorecek miyiz o rakamlarý..
Bu arada fonet de çok güzel bilanço açýkladý bu aksam. Ýncelemizi tavsiye ederim.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fonet, genellikle kapsamlý olarak HBYS Hastane bilgi yönetim sistemleri üzerine yazýlým yapýyor. Müþteri odaklý sözleþme üzerine az miktarda çalýþýyor diye biliyorum...Yýl sonu aðýrlýklý iþleri Kafein kadar olamayabilir diye düþünüyorum...Ýyi bilançoya ise katýlýyorum...
Evet haklýsýnýz 4.çeyrek kafein kadar yoðun geçmeyebilir ama þirket yurtdýþý hastanelere de teklif vermeye baþladý. Üstelik yüklü ihaleler, buralardan alýnacak bir ihale yeni hikâye yaratýr fonet te.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri