Pazartesi için beklentiniz nedir acaba. Hisse biraz þiþti gibi. Ancak meril 200 bin lot aldý. Iþ yatýrým karalýkta 40 bin lot aldý. Sanki biraz daha gidecek gibi. Var mý görüþü olan
Pazartesi için beklentiniz nedir acaba. Hisse biraz þiþti gibi. Ancak meril 200 bin lot aldý. Iþ yatýrým karalýkta 40 bin lot aldý. Sanki biraz daha gidecek gibi. Var mý görüþü olan
Tekniðe göre daha gitmesi yeni zirveler görmesi gerekiyor. Diyelim ki gördü oradan geri döner mi kendine yeni bi kanal acar mý su dönemde gelecek bir haberle yapabilir sanki böyle birþey. Ytd
Tabi gidecek. Millete algý yaptýrýyorlar. Çok þiþti vs diye. Hiç alakasý yok. Rta uluun çok þiþti deyip milletin elinden aldýlar hisseleri. BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkat ettiysen derin hissenin en çok övdüðü yazýlým firmalarýndan biri kafein. Teknik olarak kýsada 22.7 hedefi var. Orta vade beklentim 32-34 arasýBLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrýca kafeinin ürün gamý ve müþteri pörtföyü çok geniþ. Piyasada çok ses getirecektir. Yakýn tarihte çok sayýda iþ anlaþmasý kap haberi bekliyorum
BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kýsa çalýþma ödeneði için baþvurmuþtu. O kabul edilince olumlu yansýr mý peki. 10 güne olumlu karar olabilir diye düþünüyorum
Yazýlýmlar içerisinde en uygun olaný kafein.. Býrde býr ara konuþulan yabancý ortaklýk mevzusu vardý oradan bir ses çýkarsa guzel olur senet için.. Bana halen daha mal almaya çalýþýyorlar gýbý geliyor yanýlýyorda olabýlýrim, zaten yanýlmasak elimizdeki senetlerý satmazdýk...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yabancýya satýþ hala gündemde diye biliyorum. Hatta smartý satacaktý önce sonra vazgeçtiler. Ýlerleyen dönemde böyle Birþey olabilir çünkü kfein müþteri pörtföyü çok iyi..
BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri