Kafein, Smart'ýn tamamýný sattý. Artýk patron deðil...
Kafein, Smart'ýn tamamýný sattý. Artýk patron deðil...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
26.06.2020 tarihinde Smartiks Yazýlým A.Þ. (SMART) paylarý ile ilgili olarak 8,04-8,29 TL fiyat aralýðýndan 4.885.000 adet satýþ iþlemi gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Kafein Yazýlým Hizmetleri Ticaret A.Þ.'nin, Smartiks Yazýlým A.Þ. sermayesindeki paylarý 26.06.2020 tarihi itibariyle %3,35; oy hakký %25,88 sýnýrýna düþmüþtür.
2 günde þirketin kasasýna min.80.000.000 TL para girdi.
Bence çök pozitif bir geliþme
temettü
yeni satýnalma
bedelsiz hisse
Oy hakkýna güvenilmez. Anahtarý Pazartesi teslim eder.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
20180 5. AYINDA SMARTIN YUZDE 51 ÝNÝ 25 MÝLYONA ALDI SATTIÐI 9,7 MÝL LOT 80 MÝL YAPAR ELÝNE HALA ÝMTÝYAZLI HÝSSELER VAR YÖNETÝMDE HALA YÜZDE 27 SÖZ HAKKINA SAHÝP BU SATILAN MALLARDAN 60 MÝL KAR 6 AYLIK BÝLANÇOYA YANSIR KASADA 100 MÝLYON ÜSTÜNDE PARA OLUÞUR YENÝ ALIMLAR OLSUn BEDELSÝZ SERMAYE ARTIRIMI OLSUN BÝR SÜRÜ BEKLENTÝ OLUÞUR PAZARTESÝDEN SONRA BAMBAÞKA BÝR KAFEÝN BÝZÝ BEKLÝYOR ADAmlara helel olsun 60 mil kar ediyorlar ve halada ellerinde 15 mil smart imtiyazlý hisseler var nette 75 milyon karlý bir iþ ve yeni yatýrýmlar için elinde nakit para
Yer Ýmleri