Çok para vermiþ bence. Hisse baþýna 17.xx
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Ali Cem Bey, Kafein imtiyazlý hisselerini Mehmet Tevfik Baþkaya'dan Hisse 7.5 lira iken, 10 liraya satýn almýþtý. Burada ise, Hisse 9 lira iken, yaklaþýk 18 liraya satýn almýþ. Onun için dedim çok para vermiþ diye.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Bu alým iþleminde çok ya da az ödediðini deðerlendirebilmek için geliþmeleri izlemek gerektiðini düþünüyorum. Sonuçta; 80 milyon TL üzerinde para kazandý geçen ay yaptýðý Smartiks hisse satýþý ile ve hala þirketi yönlendirecek oy hakkýný elinde tutmuþ oldu dünkü 17 milyon küsur TL tutarýnda A Grubu hisse alým iþlemi ile.
Ýmtiyazlý hisse olayýna ben de tamamen karþýyým.Halka açýklýk oraný %50de fazla olmalý ve tek tip hisse senedi olmalý ki yerli ve yabancý nýn iþtahý kabarsýn. Eskiler bilir KÖYTAÞ hissesi ni sahibi norsadan toplayarak ele geçirmiþti, benzer olayda Cem Uzan borsada hisse toplayarak Sabancý nýn Çukurova Elektrik þirketine sahip olmuþtu. Borsanýn böyle bir yaný olmalý. Saðlýklarla ve güzelliklerle kalýn.
Ýmtiyazlý hisse iyi deðildir. Kartonda olduðu hibi patron karý kendine daðýtýr.
Yer Ýmleri