Stop yaptýra yaptýra yukarý yapýyorlar çoðu kez. Eðer ki KFEIN öngörümde baþarýsýz olursam þapkamý alýp düþüneceðim. Bu bütün Teknik Analiz anlayýþýma reset atmak demek. Aynýsý KENT'de baþýma geldi, biz içinde olursak gitmiyor bu senetler, yaklaþýk 20-25 kat gitti, ben sattýktan sonra. Dediðim gibi eðer baþarýsýz olursam TA'in yanýna baþka parametreler eklemek zorunda kalacaðým ama benim böyle bir parametrem yok... Sýkýntý burda baþlýyor... Neyse bakalým baþarýsýzlýðýmýz bir onaylansýn önümüzü görelim.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Barlar tabiki daha önemli ama ortalamalar gürültüyü azalttýðý için baþarý getirebiliyor. Kullandýðým Expert Advisor örneðinde altta göstereceðim grafikleri bir incelerseniz neden çýldýrma noktasýna geldiðime belki hak verirsiniz.
Ýlk örnekte AEFES ve DERIM hisselerinde olduðum için kaçýrdýðým BRYAT...
Ýkinci örnekte aþaðý silkelemede stop (Hani stop olunca kaçýrdýðýma dair örnek) olduðum ALCTL...
Üçüncü de içinde ben olduðum için gitmeyen KFEIN...
Daha baþka örnek verebileceðim hisseler var ama bunlar kýzgýnlýðýmýn sebebini anlatmaya yeter diye düþünüyorum...
Twitter'da KFEIN'cilerin sesi kesilmiþ![]()
Yer Ýmleri