-Zorlama PU dediðiniz neticesinde 6'dan 7 üstüne %20 civarý gitmiþ.

Bir Haftada 2'li Dip + zorlama PU + Dipte dojiyi görebilen, Tamahkâr olmayan için güzel Kâr býrakmýþ.
-Benim asýl dikkatimi çeken RSI dip çizgisinde 3. dip yapmasý. Kýsa Vadede RSI aþaðý kýrýlýmý Stop için takip edilebilir. Kýsa Vade çok ilgilenmiyorum ama Geçenlerde 2 Aylýk TOBO benzeri yapýlanmayý Hedefine götürmesi, Fincan+Kulp'u da çalýþtýrýrmý acaba diye dþündürdü. Biþeyler karalayayým dedim. Hem Foruma Canlýlýk gelsin dedim. KY Ortaklar bezgin, sessiz.
-Haklýsýnýz, Ben Uzun Vadeciyim. Bir Haftada %10-20 kazanmayarak UV yalanýyla Kendimi Kandýrýyorum.

Grafiðe bakarsak 3 Aylýk. 3 ay geçmiþ. 3 Ay sonra görüþelim. Gerçi Uzun vade için doðrusunu yalanýný 3 Ay deðil 3 yýl sonra muhasebe etmemiz daha münasip olur. Biz KY'ler için 3 Ay bile çok uzun vade.
-Uzun Vade için Yalanmýdýr güvenilirmidir bilemeyiz. Yorum yapabilmek için Daha Uzun vade geçmiþi yok. Biz KY'ler için Borsa Oyun yeri Kumarhane deðil Þirkete yatýrým yapma, Ortak olma yeridir, olmalýdýr. Bu Þirketi seçme Nedenlerimi Geçmiþte de açýklamýþtým. Portföyümün , Küçük kýsmý burada, büyük kýsmý Uzun vadeden beri ASELSAN'da. Bizim Borsa KY kýsa vade için tehlikeli, Düzenli Kârýný arttýran bacasý tüten nice Þirketi süründürüyorlar. Kýsa vAdede zaten KY'yi soyup soðana çeviriyorlar. Onun için Ortaðýnýz Saðlam ve Yalan olmadýktan sonra Uzun Vade yalan deðildir diye düþünüyorum.
-Kusuruma bakmayýn çenem düþtü, Yarýn 2 tane sýnavým var geldim buraya uzun yazdým, baþýnýzý aðrýttýysam Hakkýnýzý Helâl edin. Hakkýmýzda Hayrlýsý...
Yer Ýmleri