Arkadaşlar bugün Ege profil pay sahiplerine yazdığım yazı.....

Uzun yıllardır, pimaş hissedarıyım yaklaşık 14 yıl oldu ve maalesef benim çapımdaki birine....
Maalesef diyorum büyük umutlarla aldım ve bu kadar zaman bekledim, bugün gelinen noktada yanlış yapmışım herhalde
Pencereye ve boruya ismini veren bir markanın imha edilmesine karar verildi. Böyle bilinen bir markayı oluşturmak, zihinlere yerleştirmek bile milyon dolarlarla yapılamaz. Ben yanlış biliyor olmalıyım ama herhalde bu kadar önemli insanlar benden daha iyi biliyordur. Örneğin bir adam Pimaş ürünü kullanmayacağı halde bile penceresini değiştirirken bile pimapen yaptırıcam der, oluk yada boru değiştirecekse pimaşları değiştiricem der. Pimaş kapansada uzun yıllar bu böyle devam edecektir eminim.
Şimdi ise kendi isteğimiz dışında ve mecburi olarak Egpro yatırımcısı olacağız​, sonu iyi olur inşallah

Öğrenmek istediğim, neden birleşme oranı borsada birçok birleşmede en yüksek değerleme oranı seçilip tercih edilirken yada sizinde tercih etme imkanınız varken, ortalama alma yoluna gidildi ve ortalama alınırkende diğer iki oranın %40'ı alınırken, en yüksek değer olan özkaynak değerinin %20'si dikkate alındı.
İsterdik ki küçük yatrımcıyı korumak adına en yüksek değerleme oranı olan özkaynak yöntemi seçilsin ve 0,73 den bu birleşme gerçekleşsin. 0,4933 rakamı bizleri hayal kırıklığına uğrattı. Bunun sonrasında da Ege profil borsa kotundan çıkarılmasın bari

Sanki özellikle kendisine güvenen insanlara, yatırımcısına para kazandırmamak istendi, yıllardır zarar açıklayan Pimaş'ın birleşme açıklanır açıklanmaz 13 milyon kar açıklaması da manidar
önceki yıllarda hisse fiyatı tam yükselirken 2 defa 900.000 lot hisse satış haberleri ve bedelli sermaye artırım haberi ile kağıdın tarumar edilmesi de ayrı konu tabi
şimdi de birleşme açıklanır açıklanmaz her iki hisse fiyatının baskılanıp bilerek düşürülmesi de ayrı konu
forumlardan okuduğuma göre bazı hissedarlar spk ve borsa yönetimine şikayet etmeye hazırlanıyor, inşallah buralardan herkes için hayırlı sonuçlar çıkar

Saygılarımla

pastedImage.png

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi