Originally Posted by
Debbah
Borsada yeni deðilim, istediðimle de aþýk atarým! Ben geleceði olan þirketlere yatýrým yaparým, spek denen hýrsýzlarýn PÝMAÞ gibi þirketleri baskýlamasý adilikten baþka bir þey deðil. O herifleri gözünüzde çok büyütmeyin. Ben avukatým, kaç tanesiyle mahkemelerde hesaplaþtým tahmin edemezsiniz. Burada hisse ve spek adý verip ceza almak istemiyorum.
Bu hisse olaðan bir yükseliþ trendinde iken saçma sapan bir þekilde brüt takasa alýndý, aldýrdýlar daha doðrusu. Bu ********ler küçük yatýrýmcýyý bezdirene kadar süründürüp istedikleri lot sayýsýna ulaþýnca hisseyi yukarý taþýyor, bunun ceza hukukundaki adý direkt nitelikli dolandýrýcýlýk. Sermaye piyasasý mevzuatýnda da spekülasyon ve manipülasyonun cezalandýrýlmasýna iliþkin kafi sayýda düzenleme var. Bilançoya kadar bekleyeceðim, eðer bu hareketler 10 mayýsa kadar devam ederse hem ticaret hukukundan hem de sermaye piyasasý hukuku mevzuatýndan doðan haklarýmý sonuna kadar kullanacaðým.
Buraya yazma amacým tabii ki kendimi rahatlatmak; ama bunu ego tatmin etmekle karýþtýrmak abesle iþtigal olur! Hisse sayfasý zaten ölü, normal yaþantýmýzda çevresel etkenlerden ya da sosyal baskýdan dolu veremediðimiz tepkileri içimizde patlamasýn diye buraya yazýyoruz. Hanginiz böyle yapmýyor ki!
Dediðim gibi kýsa bir süre daha bekleyip hisse hareketlerini takip edeceðim; eðer saçmalamaya devam ederse hesaplaþmamýz onlarýn hiç beklemediði bir sertlikte olacak!
Yer Ýmleri