Bunlar sahtekarlýðýn kitabýný yazýyorlar yönetim üç beþ çakalla iþ tutuyor kap atýp temettü miktarýný düþürüyorlar ulan aþaðýlýk oislikler tahtanýza sahip çýkýn
Bunlar sahtekarlýðýn kitabýný yazýyorlar yönetim üç beþ çakalla iþ tutuyor kap atýp temettü miktarýný düþürüyorlar ulan aþaðýlýk oislikler tahtanýza sahip çýkýn
Bir haftada ne deðiþti de temettüyü azalttý bunlar?
Yazýk...
YTD
Pnsut te de dusurduler mi acaba..
Ne bileyim ; pinar grubunun boyle hata yapacaðýný, veya ky yi dokmek icin boyle bisey yapacaðýný dusunmek istemiyorum.
Tamam yaptýklarý buyuk ayip amaa acaba ufacik da olsa bi bedelsiz hayaline kapilsam mi diyorum.
Bi yanim da hic kafanda bosuna olumlama yapma, Elimize verdiler iste diyor
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Keþke bedelsiz yapsa da,Bedelli yapacak da içerde para mý tutuyorlar acaba karý daðýtmayýp?Artýk aklýma herþey geliyor.
Çok büyük kredibilite kaybý benim gözümde.
Þark pazarýnda halý satsan söz aðýzdan çýktý mý sözünü yemez tüccar.Yazýk be!
Yatýrým tavsiyesi deðildir al sat tut anlamýna gelmez yazdýðým.
Spk ya üþenmeyip lütfen yazýn lütfen bir kiþiden ne olacak demeyin ben þikayet kaydý açýyorum rica ediyorum sizde yazýn üþenmeyin..
Yenilir yutulur bir þey deðil bu ahlaksýzlýðýn baþka boyutu yönetim toplanýyor temettü kararý alýyor açýklýyorlar yatýrýmcýda elindeki hisseye veya alýyor bir deðerleme yapýyor sonra pardon temettü oranlarýný deðiþtiriyoruz hýrsýz var hýrsýz suç iþledi kaþar holding
Yer Ýmleri