345.000 oldu,,var mı artıran![]()
345.000 oldu,,var mı artıran![]()
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
İyi günler, bu korana borsanın tipini bile değiştirdi. Yaklaşık 20 yıldır borsadayım bu kadar çok kağıdın tavan olduğunu günü birlik büyük git-gellerde gördüm. Şimdi bakıyorsun onlarca kağıt her gün tavan yapıyor. Haa bundan şikayetçi değilim sağolsun PETUN 20 yıllık borsa hayatımda oransal olarak en çok para kazandığım hisse oldu. Ne derler benden alan da gani gani kar etsin gözüm arkada kalmadı isterim ki çok daha ilerilere gitsin. Sağolasın PETUN. Asla yatırım tavsiyesi değildir, acemi bir borsacının gözlemi bu.
Evet,gerçekten de öyle.
Bence 2020,,-5 büyümeyi sattı,,şimdi 2021 +5 büyümeyi satın alıyor,
Bu senaryo 1 şartla bozulur,,haziranda veya sonra virüs işi daha da kötüye giderse,W yapma ihtimali olur.
Yani hazirana kadar rahat olmak lazım,,tabii başka bilmediğimiz başka nedenler çıkmassa.
Petun özeline gelirsek,,borsada bazı kağıtları topladım mı inanılmaz götürüyorlar,,çok örnekleri var,,petunda bunlardan biri,,nerede son bulur,biter,speği bilir.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Tavanda 510 bin lot alıcı var
Piyasada toplam 14 mio lot var zaten
Bu nasıl bir alım iştahı
Nereye kadar gidecek çok merak ediyorum
Kaptırdık malımızı izliyoruz
İlk çeyrek bilançosu ne zaman gelecek bilen var mı?
Yer İmleri