bende bu hisse yok
ama ne yalan söyliyim
olağanüstü bilanço açıklamış
kendimce belirlediğim 6 kriter vardı, q1- 2019 favok vs gibi ve de ucuz F/K çarpan fiyatlaması, bugüne kadar gelen çoğu şirket bilançosunu inceledim
bana göre bu 6 kritere göre en iyi bilançoyu deva ilaç açıklamıştı ve de F/K sı 9 çarpan ile ucuz fiyatlanıyordu
bu bilanço bence Deva dan da iyi. Şu ana kadar gördüğüm en iyi bilanço.
bu daha virsüün Sadece 10 günlük mart sonu etkisi ile çıkan bilanço. q2 nasıl gelecek şimdiden heycan yaptım. elimde hissesi olmasa da, güzel bilanço açıklayan şirketleri severim.
deva 1 aya yakın brüt takasta olduğu için bana göre bilançonun hakkını verememişti
bu tahta bakalım bilançosunun hakkını verecek mi? gerçi sanırım bu da brüt takasta
F/K çarpanı da gayet makul 11 lerde. ne şişik balon yüksek F/K lı çarpanlarla fiyatlanan tahtalar var ki, 20 çarpan altı f/K lar cücük kalıyor. 11 çarpan F/K fiyatların bana göre içinde olmadığını gösterir.
şu an benim kriterlerime göre en iyi q1 bialnço bence bu. 2. deva ilaç. 3. Jantsa
bilançosunu fiyatlarına en iyi yansıtan tahta ise sadece, Jantsa oldu.
gerçi bizim borsamız tuhaf. bu aralar zarar eden şirketleri uçuruyorlar. bakalım bunda nasıl olacak? bilançoyu fiyatlayacak mı?
kendimce izleme listeme aldım.
yatırım tavsiyesi asla değildir
al-sat-tut tavsiyesi değildir
bireysel fikirlerimdir, yanılıyor olabilirim.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri