-
Ben böyle bir gün görmedim gerçi endeks bazında gördüm ama Petun bazında görmemiştim böyle kötü bir günde...neler yaptı tahtacı öyle...bilanço gelmeli artık
-
Yarın için beklentiler neler? Tavan kapatmaması beni işkillendirdi? [emoji848]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
06.08.2020 - 17:32 | Son Güncellenme: 06.08.2020 - 17:54| DHA
Son dakika... BDDK'dan flaş karar! Muaf tutulacak...
Gelen son dakika haberine göre; Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, yurt içi yerleşik bankalarla yapılan TL depo işlemlerinin TL’ye erişim sınırlamalarından muaf tutulmasına karar verdi.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...ulacak-6276441
-
Neler oluyor tahtada..zorla brüt takasa almak istiyorlar gibi..Petun.Pnsut..Uluun..Tat gida
-
-
Bilanço bugün de gönderilmemiş. Malum gıda/market mamulu nede olsa ıvır/zıvırı fazla yetiştirememişler.
Artık cumartesi/pazar da çalışırlarsa P.tesi gönderirler artık. Son günü de olsa..
Ben bankada çalışırken her üç ayda bir mizan çıkarırdık. 15.gün süresi vardı ama ertesi ayın üçüncü günü kar/zararı çıkarıp
Gen.müdürlüğe gönderirdim. Çıkarmayı yeterki iste.../ytd..
-

Originally Posted by
omerby
Bilanço bugün de gönderilmemiş. Malum gıda/market mamulu nede olsa ıvır/zıvırı fazla yetiştirememişler.
Artık cumartesi/pazar da çalışırlarsa P.tesi gönderirler artık. Son günü de olsa..
Ben bankada çalışırken her üç ayda bir mizan çıkarırdık. 15.gün süresi vardı ama ertesi ayın üçüncü günü kar/zararı çıkarıp
Gen.müdürlüğe gönderirdim. Çıkarmayı yeterki iste.../ytd..
çok fazla kıç baş salladılar,umarım dansözlüğün hakkını verirler,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/6

43
-
Bilanço iyi tahmin ediliyor zaten ama önceden fiyatlanmaz mı bu?
Açıklandıktan sonra yükselir mi acaba yoksa böyle devam mı edecek daha?
Aşağı da düşürmüyorlar ama yukarı da çıkarmıyorlar.
18-20 bandında tutuyorlar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri