Cumhurbaþkanlýðý kararnamesi ile toplantý ve genel kurullar 15 mayýs tarihine kadar ertelendi diye biliyorum
Cumhurbaþkanlýðý kararnamesi ile toplantý ve genel kurullar 15 mayýs tarihine kadar ertelendi diye biliyorum
Daha önce yapýlmadý mý genel kurul mart gibi ben mi karýþtýrdým
GENEL KURUL
Madde l5-
Genel kurullar, olaðan ve olaðanüstü toplanýr. Olaðan genel kurul, þirketin hesap devresi sonundan itibaren 3 ay
içinde ve senede en az bir defa; olaðanüstü genel kurullar ise, Þirket iþlerinin gerektirdiði hallerde ve zamanlarda
toplanýr.
Genel kurul toplantýlarýnda, Türk Ticaret Kanununun 409 uncu maddesinde yazýlý hususlar müzakere edilerek
gerekli kararlar alýnýr.
Genel kurul toplantýsýna elektronik ortamda katýlým
Þirketin genel kurul toplantýlarýna katýlma hakký bulunan hak sahipleri bu toplantýlara, Türk Ticaret Kanununun
1527 nci maddesi uyarýnca elektronik ortamda da katýlabilir. Þirket, Anonim Þirketlerde Elektronik Ortamda
Yapýlacak Genel Kurullara Ýliþkin Yönetmelik hükümleri uyarýnca hak sahiplerinin genel kurul toplantýlarýna
elektronik ortamda katýlmalarýna, görüþ açýklamalarýna, öneride bulunmalarýna ve oy kullanmalarýna imkan
tanýyacak elektronik genel kurul sistemini kurabileceði gibi bu amaç için oluþturulmuþ sistemlerden de hizmet satýn
alabilir. Yapýlacak tüm genel kurul toplantýlarýnda esas sözleþmenin bu hükmü uyarýnca, kurulmuþ olan sistem
üzerinden hak sahiplerinin ve temsilcilerinin, anýlan Yönetmelik hükümlerinde belirtilen haklarýný kullanabilmesi
saðlanýr.
Temettüler 4 Mayýs tarihinde hesabýmýza geçecek.Az önce öðrenmiþ oldum bende.
Yönetim kuruluna daðýtýlan kâr payý 3.750.000 tl.
Bende onu merak ediyorum alýyorlarmý kâr payýný,yoksa bir yere mi aktarýyorlar þirket ile ilgili bir birime veya þirketin sosyal sorumluluk projelerine.
Gerçi özel oldu biraz,sað elin verdiðini sol el bilmemeli diye öðrettiler bize
Hocam yatýrým yaptýðýnýz hissenin KAP haberlerini ne den takip etmiyorsunuz
Mart ayýnýn sonunda genel kurul yapýldý ve temettü tarihi o gün belirlendi KAP'ta yayýnlandý.
Tüm yazýlarýmýzda Nisan sonu temettü alacaðýz diyoruz bunu neye dayanarak diyeceðiz KAP haberi olmasa .
Yer Ýmleri