Emirhan06 abi ben THY den komple çıkıp yaşar holding şirketlerine girdim. Sonra ben holdingi araştırırken Yaşar Bank olayını öğrendim eyvah dedim ben ne yaptımThy satmasa idim çok güle para kazanacaktım çünkü maliyetim çok düşüktü. Bu zamana kadar 1 tane bile zararına hisse satmadım ve satmayacağımda yeri geldi 2 sene bekledim ama yinede satmadım bunda da zararına satmayacağım inşallah.Borsa burası herkes kendi iç sesine göre hareket etmeli, etmeli ki sonradan pişman olmamalı. Buraya yazmıyorum çoğu zaman çünkü insanlar yorumlardan etkilenip alım yada satım yapabilir ve zarar edebilirler diye. O yüzden lütfen herkes kendi iç sesini hissiyatlarını dinlesin. Umarım herkesin yaşam kalitesi artar ve herkes mutlu olur bu dünyada
Hiçbir şey bilmiyorum yatırım tavsiyesi değildir.

Thy satmasa idim çok güle para kazanacaktım çünkü maliyetim çok düşüktü. Bu zamana kadar 1 tane bile zararına hisse satmadım ve satmayacağımda yeri geldi 2 sene bekledim ama yinede satmadım bunda da zararına satmayacağım inşallah.Borsa burası herkes kendi iç sesine göre hareket etmeli, etmeli ki sonradan pişman olmamalı. Buraya yazmıyorum çoğu zaman çünkü insanlar yorumlardan etkilenip alım yada satım yapabilir ve zarar edebilirler diye. O yüzden lütfen herkes kendi iç sesini hissiyatlarını dinlesin. Umarım herkesin yaşam kalitesi artar ve herkes mutlu olur bu dünyada
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri