Originally Posted by
KOMODOR 2019
Sayýn þevketli, sayýn emirhan06 !!! Burada çok deðerli yorum ve bilgiler paylaþýyorsunuz.Emeðinize saðlýk.Ben baþka tarafa dikkat çekmek istiyorum; ayný grubun amiral gemisi pýnarsüt kadar sermayeyle borsada iþlem gören Pýnarsu ve viking kaðýt hisselerine bakalým derim.Pýnarsu özsermayesi daha yeni artýya geçti.Viking kaðýt 42 milyon sermayeye karþýlýk, Özsermaye: -59 milyon,2021/6 aylýk : -35 milyon,PD/DD. -5.87 , DD: -1.45 deðerlerinde iþlem görüyor. Nasýl oluyor peki? Ben cevap vereyim; Bütün iþlemler çoðunlukla patronla ilþkili olduðunu söyleyebilirim. 2021/6 aylýk bilançoda olumsuz yönde kalem oynattýlar.Ýstedikleri zaman bilançoyuda,borsa iþlem fiyatýný da olmadýk þekilde güzelleþtirdiklerini de zamaný geldiðinde göreceðiz.
Muhtemelen alamadýklarý büyük parça mal var.Onun için uðraþýyorlar.Ýþlemleri izleyen arkadaþlar görüyordur; Hiç aceleleri yok,yapý kredi ve Bofa robotuna hisseyi baðlamýþlar,nefes aldýrmýyorlar.büyük ihtimalle içeriden bilanço bilgilerini de biliyorlar.Ancak hesaplayamdýklarý,baþka bir grupta onlar fiyatý þaþkýn þaþkýn aþaðý düþürdükçe mal kapýyor.
Bu kadar baskýnýn sonunda þahsi düþüncem ve geçmiþ tecrübelerime dayanarak,bomba bir haberle hakettiðimiz yerlere gideceðiz gibi geliyor........
Yer Ýmleri