Yarýn için 1.42-43 ara destek, 1.52-53 direnç olarak izlenebilir.
Geçen haftasonu itibarý ile trandingview e yüklediðim haftalýk üçgen formasyonu burada da bulunsun
Ýnsan iki þeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabýný.
Güzel kaðýtta pyasa bozuk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bu özbalýn erciyasla birleþme hikayesi vardý bittimi o yoksa balonlar söndümü
KAP : OZBAL
Þirketimiz Yönetim Kurulu 10.01.2019 tarih ve 2019/1 no'lu kararýyla:
''Bir süredir gerek ülkemizde gerekse global ölçekte diðer ülkeleri de kapsayan ekonomik daralma müþteri sipariþlerinde azalma, yatýrým projelerinin ertelenmesi gibi sonuçlarý doðurmuþtur.Bu nedenlerle Þirketin tam kapasite çalýþmasýna imkân kalmamýþ, faaliyetin geçici süre ile bazý birimler açýsýndan kýsmen, bazý birimler için ise tamamen durdurulmasý gerekmiþtir.
Bu amaçla kýsa çalýþma uygulamasýna geçilmesine, talep formu ve kýsa çalýþma yaptýrýlacak çalýþanlara iliþkin bilgileri içeren listenin hazýrlanarak Türkiye Ýþ Kurumu'na baþvuruda bulunulmasýna, Çelik Ýþ Sendikasý'na yazýlý bildirimde bulunulmasýna ve konu ile ilgili gerekli tüm iþlemlerin sevk ve idaresi için Hasan Tufan Ballý'nýn yetkilendirilmesine katýlanlarýn oybirliði ile karar verilmiþtir. '
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri