Mkk bin sayfasından aldım.
Bilgilendirme ve Yatırımcı Blokajı
MKK nezdinde sermaye piyasası araçlarına ilişkin kayıtlar hak sahibi bazında tutulmaktadır. Yatırımcılar, e-DEVLET şifreleri, MKK sicil numaraları ve şifreleri ya da TC. kimlik numaraları ve şifreleri ile hesaplarında bulunan menkul kıymetlere ilişkin bilgi alabilmekte ve işlem yapabilmektedirler.
Portföy durumu ve hareket bilgisi edinme hizmetleri, yatırımcıların hesaplarında gerçekleşen hareketlerin, portföy son durumunun ve hesap ekstrelerinin yatırımcıya otomatik olarak bildirilmesine yönelik "otomatik bilgilendirme" ve yatırımcıların hesaplarına ilişkin bilgilere ulaşabilmelerine yönelik "standart bilgilendirme" şeklinde verilmektedir.
Diğer taraftan, yatırımcı blokajı yatırımcının menkul kıymetleri üzerinde üye kuruluşun tasarrufunu sınırlaması sonucunu doğurmakta olup, tüm yatırımcıların söz konusu hizmetten yararlanma imkanı bulunmaktadır
Sessiz sakin biryer bulmuşken şuralarda biraz dikileyim. Bilançolar böyle kuvvetli gelmeye devam ederse uv dede yatar kulağımızın üstüne çift rakamları görene dek bekleriz..
Ürün yelpazesi genişlemeye devam ediyor. Borçlar azalıyor. Duran varlıklar ve özsermaye düzenli olarak heryıl artıyor. Kapasite artışı bilançolara yansımaya başlayan oylum tam bi bebek şirket olarak degerlendirilebilir. Düşük sermaye ve dolaşımda az lot olması kuvvetlenen bilançolarla astronomik rakamları görmesi büyük ihtimaldir diye düşünüyorum ve akgrt hissemin yanına 4,13 den bismillah diyerek portföye alıyorum. Uv dede (enaz 5 yıl sonrası için)20 tl üzeri görebileceğine inanıyorum. 3,50,,4,50 arası benim için aylık düzenli toplama alanıdır.
Bim ile yapılan yeni anlaşmada 900 gramlık karma isimli gofret satışı yapılacak.. 8000 mağazaya bu ürünlerden satılması ciroya müthiş etki eder.. Fiyatı 15 tl civarı olacak.
Yer İmleri