En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Çünkü AKP'nin tüm stratejisi , millet ittifakının uzlaşamayacağı olasılığı üzerine kuruludur.Bunun önemli kanıtı millet ittifakının kurulduğu belli olduğunda oluşan panik havasıdır. Beklemedikleri şekilde ilk ön uzlaşma AKP'yi epey şaşırtmıştır. İnce ,Akşener ve Karamollaoğlu bu detayı iyi okumalı ve millet ittifakını güçlendirici adımlar atmalıdırlar. Bunun tersi bir durumda kaybetme ihtimalleri yükselecektir.
Şunun tekrar altını çizelim bu seçim bir ittifaklar seçimidir. Bu durum Cumhurbaşkanı seçiminde de değişemez ve işin doğası gereği ittifaktan ayrıştırılamaz.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Anlaşılan birileri iyi parti ve chp arasını açma çabasında. Şöyleki:
Önce ince ye yol verip medya görünürlüğü daha çok sağlanıyor. Sonra akşener e gidip bak hep ince gündemde sende açıklamalar yap deniyor. (Ben akşener in açıklamalarını gündeme gelme çabasına bağlıyorum.)
sonra bak akşener ittifakta çatlak çıkarıyor diyorlar. Bu tarafların oylarında özellikle 2. turda düşmeye yol açabilir.
Dediginiz gibi bir araya gelip ortak açıklamalar yapar, biribirlerini yardımcı yaparlarsa bu oyun bozulur.
Ben bu bsk. isini erdoğan niye çıkardı anlamıyorum zaten. %40 küsur yeterken simdi %51 gerekiyor. Kendi açısından buna gerek var mıydı?
Yatırım tavsiyesi değildir. Çok bilsem burda yazcama paraları eziyo olurdum [emoji23]
Son düzenleme : Academician; 01-06-2018 saat: 04:54.
Tahminim ekran ambargosu devam ederse ikinci tura ince kalir.
Ikinci turda erdoğan rahat alir.
Cogunluk saglanamaz kasim gibi erken secim olur.
Bu sefer cb olmanin verdiği moralle erdogan tam gaz sahaya iner ve kasim da secimi alir 2015 deki gibi
Gorunen koy klavuz istemez.
Aksener olmasaydı senin o loser partin gul u aday gostermisti. Erdoğan ilk turda ezerek bitircekti isi
Aksener chp nin kendi adayını cikarmasi icin yirtindi
Guclu bir aday çıkarması icin günlerce direndi ince yi aday yapan aksener dir
Loser chp gul u aday yapmıştı
Aksener engel oldu
Kalkmış aksener i elestiriyor loser chp li
Yer İmleri