En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Aksener chp nin kendi adayýný cikarmasi icin yirtindi
Guclu bir aday çýkarmasý icin günlerce direndi ince yi aday yapan aksener dir
Loser chp gul u aday yapmýþtý
Aksener engel oldu
Kalkmýþ aksener i elestiriyor loser chp li
Ýkinci turda Ýnce veya Aksener eger samimi duruslarini bozmazlarsa hangisinin oldugu farketmeksizin erdogani devirir. Erdoganin alacagi oy kemik oydur ve bu oy Tr de %45 civarindadir. Yuksek katilim oraninda bu %40a kadar geriler.
Ben ÝYÝ partinin gercekten guzel bir oy oraný yakalayacagini dusunuyorum. Chpden de Akpden de bu partiye kaymalar olacaktir. Ýnce veya Aksenere 2. Turda düþen þey ise söz verdikleri kayýtsýz sartsiz birbirlerini desteklemeleridir. Bunu yapacaklarina inaniyorum... Suprizlere gebe bir secim bu secim. Cunku olay sadece parti degil baskanlik faktorude var. KK dan dolayi chp kanayan yara ve halk istememesine ragmen kurduðu duzenle genel baskanligi tekrar kazanmasi chp secmeni arasinda bence bardagi tasiran son damlaydi.
Ve kim gelirse gelsin gercekten cok zor bir döneme merhaba diyeceðiz. Eger bu donem akillica yonetilirse atlatacagimiza yürekten inaniyorum. Umugumuz sikilacak kim ne derse desin "yeter ki birilerinin cebine degil de, düzlüðe cikmak için kullanilsin paralar.
Çünkü AKP'nin tüm stratejisi , millet ittifakýnýn uzlaþamayacaðý olasýlýðý üzerine kuruludur.Bunun önemli kanýtý millet ittifakýnýn kurulduðu belli olduðunda oluþan panik havasýdýr. Beklemedikleri þekilde ilk ön uzlaþma AKP'yi epey þaþýrtmýþtýr. Ýnce ,Akþener ve Karamollaoðlu bu detayý iyi okumalý ve millet ittifakýný güçlendirici adýmlar atmalýdýrlar. Bunun tersi bir durumda kaybetme ihtimalleri yükselecektir.
Þunun tekrar altýný çizelim bu seçim bir ittifaklar seçimidir. Bu durum Cumhurbaþkaný seçiminde de deðiþemez ve iþin doðasý gereði ittifaktan ayrýþtýrýlamaz.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
kadýn ben þimdiden kaybettiðimi anladým gel tekrar yemin edelim diyor
saçmalýðý göremiyor musun, ince veya akþener seçilselerde
ittifak partilerin desteði olmadan ben bu iþi yürütebilirim diyemez zaten
anýnda parlamento desteðini çekerler, bugün bunu tekrar görüþelim demek zayýflýðýn daniskasý..
Biraz daha zorlasa loser parti ekmelettin adayýmýz diyecekti. Kadin gece gunduz yirtindi güçlü birini cikarsin diye chp
Ince 10 numara bir adam gonul rahatligiyla veririm ikinci turda hayirlisi diyelim.
Kamu medya olanaklari adil dagitilsa 3 u ne de.
Efsane bir yaris olurdu o zaman
Yer Ýmleri