Ya saydýklarým zaten batýk.Refah falan hakgetire.Bizim bir müddet canýmýza okuanacak O kesin 2 3 yýl içinde giderek iþler çok ama çok sýkýntýlý hale gelecek.Evet bizim þýmardýðýmýz kesin,terbiye oluruz yakýnda.2x2 =4 heryerde 4 her zaman 4.Bilmeyen öðrenir yakýnda.Matematik hep iþler))))))
Fýtch: Türkiye'de para politikasý üzerinde hala siyasi nüfuz belirsizliði var-rts
Dolarda son 2 haftadaki çift dip oluþumu farjettiniz mi?
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Her þeyi geçdim 1990lý yýllarda,2000 lerin baþýnda Türkiye Tarýmda,hayvancýlýkda belli ölcüde kendine yeten bir ülkeydi,ben deniz taþýmacýlýðý iþi ile uðraþýyorum,shipbrokerim , bundan epey süre önce 2010 yýlýnda bana saman için navlun sormuþdu hububat ithal eden bir þirket (o þirketki buðdayý bile belli ölçülerde ithal ederdi 90lý yýllarda, çoðunluðu iç piyasadan temin ederdi),þaþýrmýþ ve bunun çýlgýnlýk olduðunu düþünmüþdüm keza saman havaleli bir yük , 5000 bin tonluk bir gemiye 1000 ton ancak yükleyebilirsiniz, o zaman Odessa/Samsun olarak navlun sorulmuþdu ve sadece gemi taþýma bedeli en az 50-60 bin dolardý....þu an et,ekmek aklýnýza ne gelirse dýþarýya baðlýyýz bu korkunc bir durum ,geçdim telefon,bilgisayarý ,yediðimin içtiðimiz tarým üretimi tahrip edildi üstüne bunca borc. Türkiyenin gecdiðimiz 16 yýlý herhalde ileride çok konuþulacak ve önümüzdeki yýllarda korkunc acýlar çekeceðiz gibi geliyor bana,heleki ip üstünde bir coðrafyada umarým iþ ülke bütünlüðüne kadar gitmez..
Yer Ýmleri