Þuan toparlýyor olmasý ilginç tabi.
4.65 üstüne attý tekrar anlamak zor.
Piyasa bu sonuçlarý beðenmedi mi acaba?
Þuan toparlýyor olmasý ilginç tabi.
4.65 üstüne attý tekrar anlamak zor.
Piyasa bu sonuçlarý beðenmedi mi acaba?
Harbi salaksýnýz yada okumuyorsunuz la az okuyun oðlum troll maaþýnýn hakkýný verin akpli veya bir baska partili olup dolar alanlar parti veya kiþi tercihine gore degil ekonomik gostergelere gore dolar almýþlardir. En azindan ben öyleyim. Burada 10 tane yazýmý bulursunuz kim gelirse gelsin dolar 6.69 diye üstelik Erdoðanin gelmesi bana gore dolarý daha hýzlý yükseltecektir. Adamlarin izlediði ekonomi politikalarý üretime yönelik deðil tüketime yönelik teþvike degil sadaķaaya yüklenen politikalar.
secim sonucu memleket icin hayirli olsun….yapacak birsey yok halk boyle istedi…..birileri dolardaki her dususu alim firsati olarak goruyo...bence 4.40 lar cok zor ama imkansiz degil… cok kisa sureli dalar cikar...
Ohal var elde pozitif beklenti. Ama diðer yandan mýçýk bir ekonomi, derecelendirme kuruluþlarýnýn not indirimi ve abd yaptýrýmlarý vesaire gibi sýkýntýlar var. Birde global olarak dünyada ticaret savaþlarý ile Trump delisi riski devam ediyor. Fed faiz artýþý ile kýrýlgan beþli daha kýrýlgan hale gelecek.
MHP ne isterse o olacak bundan sonra.
Reis bunu hazmedemez bir seçim daha diyebilir.
ben hala geçici gevþeme tahminimi koruyorum. hele hele reis akýllý birkaç adým atarsa gevþemenin ömrünü uzatýr. nedir bunlar? babacan ve þimþekle ekonomi, ohalin kalkmasý, MB'na laf etmemesi,vs. hepsi birden olmaz ama bir ikisi olsa oda olumlu.
ama uzun vadede iflasa devam. ödenemeyecek borç yapýldý ve faizler artýyor bunun siyasetle alakasý yok.
Yer Ýmleri