MB baþkaný , bürokratlarý vs ; görevi ihmalden yargýlanabilir mi ?
MB baþkaný , bürokratlarý vs ; görevi ihmalden yargýlanabilir mi ?
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Dolarda dün akþam yine nokta atýþý yapýldý ülkede erk sahibi hayýnlar yapýlmasý gerekeni yapmazsa bugün bir parça aþaðý çekilip gel gel ile shortçularý donsuz býraktýktan sonra yeni hedef 4.82 ve üstünün tekrar gösterilmesini engelleyecek ne var ? Umarým hayýnlar hayýnlýklarýný býrakýp yapmasý gereken iþlere odaklanýrlar.
Son düzenleme : umutabi; 23-05-2018 saat: 10:48.
Þimdi adama demezler mi, madem Dolar 2.22 olmasý gerektiðinde 1.20 ise bu fýrsatý neden gole çevir miyorsun... Ah bu tek yönlü bakýþlar beni öldürecek... Herkes biliyor 2007 lerde parasal geniþleme olduðunu... Sen bunu fýrsata çevireceksin arkadaþ, seni oraya kartonet diye koymuyorlar... Vergi planlamasý yapacaksýn, üretime yatýrým yapacaksýn... Onun yerine ne olduðu belirsiz insanlarý besleyip kendi zenginini yaratmayacaksýn... Bak o yarattýðýn zenginlerin bir çoðu yabancý ülke vatandaþý oldu ya gitti ya da olmaya çalýþýyor... Paralarý çoktan çýkarttýlar bile... Her birinin baþka ülkede paravan þirketleri var... Birde bunlara yurtdýþý akýllarýný kim veriyor bilmiyorum yoksa bu herifleri çaycý olarak almazsýnýz...
dinde "iyilik" kavramý yoktur. dine göre bir insan müslüman deðilse iyilik yapmasýnýn bir anlamý yoktur, çünkü dine göre o kiþi müslüman olmadýðý için sonsuza dek cehennemde yanacaktýr.
din "iyi insan" "kötü insan" ayrýmý yapmaz, "müslüman olanlar" ve "müslüman olmayanlar" ayrýmý yapar.
müslüman adamý kim yargýlayacak alný secdeye deðiyor
bir halt olacaðý yok.
bakalým bu süreç nasýl bir anormallikle sonuçlanacak.
Bende dagitmistim kamu dýþ borçlanma vardý ona yatýrdým bir kýsmýný o çok güzel yükselmiþ. birde kamu dýþ borçlanma fonu var onada yatýrmistim oda yerinde saymýþ hatta gerilemiþ
SM-N910H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayýnlar ATATÜRK ve onun kurduðu cumhuriyetten o kadar nefret ediyorlar ki o yüzden TÜRK Lirasýný tamamen deðersizleþtirip ortadan kaldýrma planýný uygulamaya koymuþlar.
Yer Ýmleri