Sabah yorumumuz da ne dedikse o biz de yalan yok...
Sabah yorumumuz da ne dedikse o biz de yalan yok...
Niye dýþ saldýrýlara karþý zayýfmýyýz ki.Saldýrsýnlar evelallah biz türküz.Reis seçilsin 24 haziranda gerisi kolay.16 yýl nedir be.Bir çocuk doðsa daha yeni liseye geldi.Daha üniversitesi var doktorasý var,lisansý var Bekleyin hele biz bu gavurlara pabucu ters giydirmezsek ben ne olim.Valla ben bu muhaliflere çok sinir oluyorum .Neymiþ dolar 4.78 olmuþ,inanmýyorum diyorum dinlemiyorlar ki,ekranda öyle yazýyormuþ.Sen her yazýlana ne inanýyorsun.Ya gavurlar yazdýrýyorsa dur bir bekle 24 haziraný,sen reisi seç biz sonra þeetçez o konuyu.Þeetme iþi tamam, merak etme bekle hele.
Dolar/TL'de rekor sonrasý tansiyon hala yüksek
Döviz3 dakika önce (23.05.2018 10:37)
© Reuters. © Reuters.
Investing.com - Dün gün içinde 4,67’yi aþarak rekor kýran USD/TRY kuru gece Asya seansýnda 4,81’i aþarak zirveyi tazeledi. Nisan ayý baþýnda yine 4,06’ya yükselerek ilk 4,0 üzeri rekor denemesi de Asya seansýnda olmuþtu. Ýç ve dýþ nedenlerle yükseliþ yaþayan kurun bu anlýk hýzlý hareketlerinin seans deðiþimi ve iþlem kapatma emirlerinin iptal edilmesinden kaynaklandýðý düþünülüyor.
Türk Lirasý tarafýnda önce ekonomik göstergelerdeki bozulma, ardýndan jeopolitik riskler deðer kaybý yaratýrken son olarak da siyasi belirsizlik ve TCMB’ye dair beklentiler deðer kaybýnýn rekor seviyede olmasýna neden oluyor.
Piyasalar, TCMB’nin Haziran toplantýsýndan önce faiz artýþýna giderek müdahale etmesini beklerken merkezin sessizliði TL’deki düþüþü hýzlandýrýyor.
2018’e 3,77 seviyelerinde baþlayan USD/TRY kuru yaklaþýk 6 ayda %20 deðer kaybý yaþadý ve TL, Arjantin pesosundan sonra dolar karþýsýnda en çok deðer kaybeden para birimi oldu.
USD/TRY kuru rekor sonra 4,78 üzerinde fiyatlanýyor ve alýmlarýn devamýnda kurda 4,85 seviyesine doðru ataklar devam edebilir.
Döviz kurlarýnda görülen en yüksek seviyeler:
USD/TRY 4,8124
EUR/TRY 5,6887
GBP/TRY 5,54
Gram Altýn 199,54 TL
Sepet kur 5,21
bir halt olacaðý yok.
Sayfalar arasýnda gözden kaçýrmýþ olanlar için aþaðýda tekrardan paylaþayým.
Dolarda dün akþam yine nokta atýþý yapýldý ülkede erk sahibi hayýnlar yapýlmasý gerekeni yapmazsa bugün bir parça aþaðý çekilip gel gel ile shortçularý donsuz býraktýktan sonra yeni hedef 4.82 ve üstünün tekrar gösterilmesini engelleyecek ne var ? Umarým hayýnlar hayýnlýklarýný býrakýp yapmasý gereken iþlere odaklanýrlar.
TL’de kayýp +3.18%
Sayýn yöneticimin masallahi var![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bugun 5 olcak herhalde
Yer Ýmleri