Yurtdýþý diye biþey yok. Nerede doðduðunun anlamý yok, sana nerde deðer veriyorlarsa adam yerine koyuyorlarsa orada yaþarsýn. Heryer ayný gezegen bence. araya sanal sýnýr koyup kendini limitleyen þey örfleriniz ve bilinçaltýnýz.
Ytd
Bu forumu okuyanlarýn yüzde sekseni bence bizim memlekette A kategorisinde yaþýyor ve kazanýyorlar .Þimdi elin memleketinde kafadan B gruba düþmek niye ki(.Ekmek parasý için gitmek ayrý konu tabi).Ben gitmem,gidene de kýzamam eleþtiremem , tabi dünya görüþü meselesi.Hem ben niye gidiyorum, kýzdýklarým gitsin ,onlar mý memleketin sahibi.Kim veriyor bu hakký onlara.
Valla belarusa gittim gençliðimde.
Ben esmer bronz anadolu delikanlýsý kýzlar sarýþýn fazla yazmýyorum.
Minsk de vitebsk de dolasirken ara sýra arkama bakardým en az 15 tane arkamda.
Bende araya sanal sýnýr koymadým. [emoji16][emoji16][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji16][emoji16][emoji16]
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Walla haklýsýn........Ben Avrupada çok kaldým .......Harika yerlerdi ...Aile baðlarý orada sürekli kalmama engel oldu halbuki burada kazandýðýmýn en az 5 katý maaþ ve kariyer imkaný sunmalarýna raðmen sadece aile meselelerinden dolayý burada kaldým ve kaldýðýma da piþman etti bu uzun adam ve ahalisi...........neyse artýk yaþ kemale ermek üzere çocuklar biz burada yaþamak istemiyoruz diyorlar.........
Yer Ýmleri