Eskiden birlik olur beraberlik olurdu abbas herkesi dýþladý kendi bidon kafalarýna güvendi o zaman bizi unutsunlar, tek cent iþlemez kim ile bu iþi batýrdýlarsa onlar ile düzlüðe çýkarsýnlar.
Eskiden birlik olur beraberlik olurdu abbas herkesi dýþladý kendi bidon kafalarýna güvendi o zaman bizi unutsunlar, tek cent iþlemez kim ile bu iþi batýrdýlarsa onlar ile düzlüðe çýkarsýnlar.
Sevgili Bora abim sizi sayar severim bilirsiniz..ancak yazýnýzýn son cümlesini üzerime alýndýðým için cevap verme gereði hissettim..
Darýlsanýzda belirtmeliyim ki haklý yada haksýz fazla sayýda insana müdahale ettiðinizi biliyorum..anlýyorum baþlýk açýsýndan haklý sebepleriniz yine da az deðildir ancak arada kýrýlanlar darýlanlar ve doðal olarak peþinize takýlanlar oldu..bunlarý görebilecek kadar çok uzun süredir buradayým..kendimce bu konuda size bir söz söylemedim, söylememde kimseye..çünki herkesin kendine has davranýþ kalýplarý vardýr ve karþýlýklý etkileþimler bu davranýþlarýn cezasýný yada mükafatýný verir nihayetinde..kiþinin kendinin bileceði iþlerdir diye düþünürüm çoðu zaman..hele böyle bir sanal ortamda..
Neyse sonuçta sizin linç olarak adlandýrdýðýnýz dünkü yaþananlarý karþýlýklý bir etkileþim olarak gördüm..ve pek ses etmemeyi uygun gördüm..üstelik bir kaçýda benim bildiðim insanlar..müdahale ettiðim an bir hatayada ben ortak olacaðýmdan çekindim..yoksa linç olarak görseydim müdahele etmem uzun sürmezdi, inanýn..
Kýymetli Bora abim yazýlarýnýzýn devamýný caný gönülden dilerim..buraya renk katýyorsunuz ve istifade ediyorum kendi adýma..baþlýk konusunda da yerden göðe haklýsýnýz, dünde sizin gibi rahatsýz olduðumu belirttim..ancak sizden farklý olarak yapacak fazla bir þey olmadýðýný da biliyorum..sýhhat ve afiyetle kalýnýz..saygýlar..
THY de kamyonun damperini açtýlar altta kalanýn caný çýksýn. Döviz ile borçlanan hiç kimsenin bundan sonra kolayýna iki yakasý bir araya gelmez. Beneden söylemesi hala düþmeyen gýrtlaða kadar döviz borcu olup döviz geliri olmayan þirket hisselerini tutanlar THY ný takip etsin çünkü bu iþ bir þirketle olup bitecek bir iþe benzemiyor.
Thy de yabancýlar mal satmak için adeta birbirini ezdi bugün.
“Durum bu kadar kötüyse, her þey nasýl yürüyor” diye soranlara, bilge diplomat olmasýnýn yaný sýra, ekonomi uzmanlýðý da bulunan Þükrü Elekdað dün bu köþede þu tarihi cevabý verdi:
“Cumhuriyet tarihinde eþi görülmedik yalan furyasýyla!..”
Yer Ýmleri