Tesekkurler...
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesekkurler...
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uluslarýn düþüþü kitabýndan alýntý:
"Hasýlatýnýn çalýnacaðýný, kamulaþtýrýlacaðýný ya da vergi yoluyla hepsinin alýnacaðýný düþünen bir iþ adamýnýn deðil yatýrým ve yenilik için, çalýþmak için bile çok az isteði olacaktýr."
þöyle bir hesapladým da beþ yýl önceki birikimlerimin dolar cinsinden deðeri þu andaki dolar cinsinden deðerinden fazlaymýþ. beþ yýl boyunca çalýþýp yaptýðým birikimler ve aldýðým tl mevduat faizlerine raðmen dolar cinsinden birikimlerim erimiþ. ben kumarý hiç sevmem ve borsa "oynamayan", piyango bileti bile almayan biriyim. buna raðmen karþýlaþtýðým durum budur. bir süre önce birikimlerimde dandik para birimlerini kesinlikle kullanmamaya karar verdim. benden ahlaksýzca gasp edilen parayý geri getirmem mümkün deðil ama bundan sonrasý için kendimi güvenceye almaya çalýþacaðým.
bu tecrübemden istifade etmek isteyenlere duyurulur...
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Etrafimda ki koyu akp liler halen bak faiz artti hani dolar dusecekti diyor..
Sadece sunu diyorum..Elinde 1 kova su var..Su kose de ufak bir yangin ciktiginda o suyu dokup sondurmek varken ,birak kendi sonsun birsey olmaz diyorsun..
Bina yanmis gidiyor sonra yandim anam diyip bi kova su ile o yangina mudahale ediyorsun..
Parayi, parayi yonetenlere degilde iktidarin istegine gore yonetirsen olacagi buydu..
Iste tum durum bundan ibaret bana gore..Faizler % 30 bile olsa dolarin dusecegini sanmiyorum.Bundan sonra tek secenek uretime tesvik,israftan kacinmak.Ve yurt disi bagimliligi azaltmak..
Tabiki vurgulayacak..
Burada zaman zaman aksi yönde fikir sahiplerine verilen tepkiler , kiþilerin fikirlerine deðil , tamamen üslup bozukluklarýndan ötürü..
Adam geliyor Dolar alan haindir þöyledir böyledir diyor.. Belli ki caný yanmýþ dolar alamadan yaya kalmýþ..
Aklýnca burada gelip boþalýcak..E haliyle buradakilerden tepki alýyor.
Yada tamamen objektif fikirleri var ama iþi siyasete getiriyor .. e yine tepki alýyor.
Sn. thejackalav'ýn herhangi bir tepki almamasý tamamen kendi kiþiliði ve üslubundan ötürüdür. Kimseye laf sokmadan güzel güzel fikirlerini dile getiriyor.
Ben %60 USD'da olmama raðmen bende ilgi ile takip ediyorum kendisini..
Buna bir diðer örnek ise Sn.Bahri'dir..
Kendisi müzmin TL'ci olmasýna raðmen baþlýðýn sevilen müdavimlerindendir..
Güzel bir haftasonu geçirmeniz dileðiyle..
Selamlar
Faiz artýþý dolarý durdurdu. O KADAR. Þimdilik hedefe de ulaþtý.
Baþkada yapabileceði hiç bir þey yoktu.
Bundan sonraki artýþlarda sadece bir süreliðine durduracak.
Yokuþ aþaðý inmekte olan kamyonu anca önüne bir set koyup geçici durdurabilirsiniz
Geri geri yukarý doðru ittiremezsiniz, iyice zayýflamýþsanýz set bile yýkýlýr
Rize'de Hopa'da daðlardan akan sel sularýný kim durdurabiliyor !!!
O arkadaþlara söylemeniz gereken, dolar bugün 6 TL deðilse, Euro 7 TL deðilse, iþte bunu o faiz artýþý saðladý.
Faiz artýþý dolarý düþürmedi demek yanlýþ 4.92 seviyesinden 4.47 lere geldik eðer biraz daha geç kalýnsaydý taban 4.92 olurdu !
yatýrým tavsiyesi deðildir
Son düzenleme : bahri; 09-06-2018 saat: 11:50.
Yer Ýmleri