-

Originally Posted by
zaxxss
Tayip alırsa dolar düşer borsa çoşar diye bekliyorum ekonomi istikrarı sever nede olsa yanlış mı düşünüyorum.
Yanlış düşünüyorsunuz..
2010 referandumu propagandalarını hatırlayın.. Yargı bağımsızlaşacak, askeri vesayet bitecek, artık darebler olmayacak diyorlarıdı.. Sonra ne oldu.. Yargıya ve orduya sızanlar darbe yapmaya kalktı.
2016 referandumunda ne diyorlardı.. İstikrar olacak, ekonomi uçacak, Türkiye şahlanacak diyorlardı..
Sizce şu anda istikrar mı var.. Ekonomi nereye (ya da nereden uçtu), Türkiye şahlandı mı.. ?
Yanlış düşünüyorsunuz... diye düşünüyorum..
-
2

Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
-
3 de mi patlayacaktı..
-
Güneysu kızma
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Yanlış konuşuyorsun de susayım
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
-

Originally Posted by
xxnadu11
Güneysu kızma
-
Aha da patladı.. 
3 demedin ama..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz