-
Seçimden sonra %50 zam deyolar.
Dolar 7 gayme olmaz ise küllüm zarardayız.
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber...elebilir_.html
-

Originally Posted by
MAHARAJ
Aslında dindar kesimden yani kendi alt tabanında sigara içmeyen olsa aynen içkide olduğu gibi kazığı köküne kadar geçirirlerde sorun kendi tabanında da sigara kullanılıyor olması o yüzden fazla zam yapamıyorlar. Yapılacak %50 zam için tam destek hatta %200 yapsa abbasa oy bile vermeyi düşünebilirim.
-

Originally Posted by
umutabi
Aslında dindar kesimden yani kendi alt tabanında sigara içmeyen olsa aynen içkide olduğu gibi kazığı köküne kadar geçirirlerde sorun kendi tabanında da sigara kullanılıyor olması o yüzden fazla zam yapamıyorlar. Yapılacak %50 zam için tam destek hatta %200 yapsa abbasa oy bile vermeyi düşünebilirim.

az önce bir şey öğrendim ben her ay 4 er haftalık sayısal, süper loto, on numara ve şans topu oynarım
bu haftada 4 er haftalık oynamak için bayiye girdiğimde bana makişnanın 4 hafta oynamadığını söyledi sonra bir yeri aradı ve sordu neden oynamıyor diye
4 haftalık oynamayı kaldırmışlar
muhtemelen seçimöden sonra sağşlam zam geliyor
bilginize
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
az önce bir şey öğrendim ben her ay 4 er haftalık sayısal, süper loto, on numara ve şans topu oynarım
bu haftada 4 er haftalık oynamak için bayiye girdiğimde bana makişnanın 4 hafta oynamadığını söyledi sonra bir yeri aradı ve sordu neden oynamıyor diye
4 haftalık oynamayı kaldırmışlar
muhtemelen seçimöden sonra sağşlam zam geliyor
bilginize
Demek ki abbas rejimine bugüne kadar hep gizliden destek veriyordunuz ha ! sizi gidi kriptocu sizi, kendi ağzınızla kendinizi ele verdiniz...
-

Originally Posted by
umutabi
Demek ki abbas rejimine bugüne kadar hep gizliden destek veriyordunuz ha ! sizi gidi kriptocu sizi, kendi ağzınızla kendinizi ele verdiniz...

bir gün malı götürürsem memleketi terki diyar edecem onun için
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri