Önce den ne iþ yapýyordu ki
SM-G920F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önce den ne iþ yapýyordu ki
SM-G920F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dürüstlük bitmeyen sermayedir.
Mehmet þimþek ekonomiden sorumlu bakan gibi biþi olduysa, aferin iyi yaptýnýz babýnda dolar biraz aþaðý çekilir belli mihraklarca.Ta ki bir sonraki þoka kadar.
TSK:Türk Silahlý Kuvvetleri ve ABD Silahlý Kuvvetleri unsurlarý tarafýndan Fýrat Kalkaný Harekat alaný ile Münbiç arasýnda kalan hatta 28 Haziran 2018'de, altýncý koordineli/baðýmsýz devriye faaliyeti icra edilmiþtir
Ýran'dan uranyum zenginleþtirmeye geri dönme adýmý: Ýsfahan'daki UF6 fabrikasý yeniden çalýþtýrýldý
Bakalým hangi yapýsal reformlara ne zaman baþlanacak ve bundan en çok etkilenen kesim kim olacak.
Chp sözcüsü tezcan: Gündemimizde istifa ya da kurultay yok - ahaber
Þimdi bu devriyeyi anladým da fýratýn doðusuna geçecekmiyiz onu anlamadým.Geçemezsek bizim güneyimizde güvenli bölge oluþmuyor gibi.Haritaya bakýnca ben öyle görüyorum.Yanlýþ mý düþünüyorum arkadaþlar.Akdenize kürtlerin baðlantýsý olmasýn düþüncesine de kafam basmamýþtý zaten, benim gördüðüm zaten arada hatay var.Bence fýratýn doðusuna geçip güneyde güvenli bir bölge oluþturmamýz lazým.Pek anlamam tabi büyüklerimiz daha iyi bilir.Forum ahalisinden mesleði askerlik olan bir arkadaþ yok mu bizi aydýnlatsýn.
Yer Ýmleri