*tcmb: Enflasyondaki artýþ alt gruplar geneline yayýlmýþtýr
*tcmb: Enflasyondaki yükseliþe en belirgin katký sebze ürünleri öncülüðünde iþlenmemiþ gýda grubundan gelmiþtir
*tcmb: Bu dönemde enerji enflasyonundaki yukarý yönlü seyir sürmüþtür
*tcmb: Döviz kuru geliþmelerine baðlý olarak baþta beyaz eþya ve otomobil olmak üzere dayanýklý tüketim mallarýnda yüksek oranlý fiyat artýþlarý kaydedilmiþtir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*tcmb: Türk lirasýndaki deðer kaybý, ithal içeriði yüksek diðer temel mallarýn yaný sýra bazý hizmet gruplarýný da olumsuz etkilemiþtir
*tcmb: Bu dönemde hizmet enflasyonunda genele yayýlan artýþlar izlenmiþtir
*tcmb: Bu geliþmede maliyet unsurlarýnýn yanýnda, talep yönlü etkiler de hissedilmiþtir
*tcmb: Bu çerçevede, çekirdek göstergelerin yýllýk enflasyonlarý ve ana eðilimleri kayda deðer bir biçimde yükselmiþtir
*tcmb: Tüketici fiyatlarý üzerinde üretici fiyatlarý kaynaklý maliyet baskýlarý önemli ölçüde artarak güçlü seyrini korumuþtur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
24 temmuzda faiz artýþý olmaz.....Ekim ayýnda dolara yine birileri zirve yaptýrýrsa resmi faiz 20 üzeri olur....Ekimde FED sýkýlaþtýrmayý 50 kaðýda çýkaracak....Bunlarda izle modunda piyasanýn nabzýna göre þerbet verecekler....
gerçeði kabul edin , kralýnýz çýplak.
faizleri 300 puan artýrma 800 artýr . ne olacak dolar çöp mü olacak ?
seçim arifesi 475 puan faizleri artýrmasan, dolar 5 liranýn üstünde demleniyordu.
dolarýn artmasýnýn tek sebebi var, memleket 16 senedir çok kötü yönetiliyor.
ve en ufak bir düzelme de göremiyorum.
mehmet þimþek ne diyor.
DIÞ KAYNAK OLURSA , yumuþak iniþ yapabiliriz.
dolar benim için, hisse senetlerinden hiç bir farký yoktur.
Yer Ýmleri