Bu bilancoya göre nasýl bir hareket yapar sizce yarin?
Bu bilancoya göre nasýl bir hareket yapar sizce yarin?
OSTIM Konsolide 2017/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -4.250.979 Ana Ortaklýk Paylarý: -4.226 964
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
tahtada bugün iþlem yapanlar kimlerse iyi kapli insanlarmýþ.Bilançonun kötü geleceðini hissedip yarýn için bize yuzde 3 küsur opsiyon tanýmýþlar..Bakalým yarýn bu fazlalýðý ters yönde telafi edecekler mi? Umarým ters köþe yapýp yukarý giderek bizleri sevindirmeye devam eder.Çok hayalperest bir yaklaþým oldu farkýndayým![]()
Bilanco geçen seneyle kiyaslandiginda gelir ve gider daðýlýmýnda ciddi bir fark yok.geçen sene 3 aylikta 31milyon kar gözüküyor bu sene bu aradaki fark nereden kaynaklanýyor?
Þirketimizin önemli yatýrýmlarýndan olan Ostim Prestij Projesine iliþkin olarak Faaliyet Raporlarýmýzda, Baðýmsýz Denetim Raporlarýnda ve 60'ar günlük KAP'ta yapýlan açýklamalarýmýzda süreç hakkýnda bilgiler verilmektedir. Projenin, Þirketimizin satýþ hasýlatýna ve kârýna etkisi hakkýnda kamuoyunun bilgilendirilmesi amacýyla Yönetim Kurulumuzun 10.05.2017 tarih ve 19 sayýlý kararýyla aþaðýdaki açýklamanýn yapýlmasý gerekli görülmüþtür.
Hasýlat iþlemlerinin muhasebeleþtirilmesini açýklayan 18 No'lu Hasýlat Standardý (TMS 18) ve Vergi Kanunlarý gereði gayrimenkuller satýþ sözleþmesi imzalanmýþ ve nakit tahsilat yapýlmýþ olsa dahi, ilgili gayrimenkullerin alýcýya fiili teslimi gerçekleþmediði için, söz konusu tutarlar satýþ hasýlatýna dâhil edilememektedir. Yapýlan satýþ sözleþmelerine iliþkin olarak alýnan nakit ve senetler finansal tablolarda alýnan avanslar hesabýnda takip edilmekte olup, Ýskânýn alýnarak gayrimenkullerin tesliminden sonra satýþ hasýlatý içerisinde gösterilecektir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
22.11.2014 tarihinde ise þöyle açýklama yaptýlar;
Þirketimizin projeden cari fiyatlarla KDV dahil 114.460.885 TL gelir elde edeceði öngörülmektedir. Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
Demiþlerdi,,þuana kadar %37 si satýlmýþ yani 45 milyon kasaya para girmiþ, fakat ciroya eklememiþler,,inþaat bitiminde topluca ekleyeceklermiþ...
Yani kasada 45 milyon para var ve dahada gelecek, ama þirketin þuanki piyasa deðeri 64 milyon..!!!
Kasada o kadar nakit varsa nasýl zarar açýklýyor anlayabilmiþ deðilim yatýrýmcýsýný hiç mi düþünmez bir þirket .
Isletme sermayesindeki deðiþimler geçen sene 3 aylikta eksi 36.500.000 bu sene artýya gecmis 7.770.000
Yer Ýmleri