hareket![]()
hareket![]()
Þirketimiz 135.000.000
TL kayýtlý sermaye tavaný içerisinde 54.000.000 TL olan çýkarýlmýþ
sermayesinin 54.000.000 TL bedelli artýrýlarak 108.000.000 TL'na
yükseltilmesine iliþkin 24.10.2018 tarihinde baþlayan rüçhan hakký
kullandýrýlmasý iþlemleri 07.11.2018 tarihinde tamamlanmýþtýr.
Ortaklarýmýzýn yeni
pay alma haklarýný kullanma süresi içinde, kullanýlmayan yeni pay alma
haklarýna karþýlýk gelen;
B grubu paylarýn
toplam nominal deðeri 44.476.848,852 Türk Lirasý olup, kalan paylar, 12-13
Kasým 2018 tarihleri arasýnda 2 iþ günü süreyle Yatýrým Finansman Menkul
Kýymetler A.Þ. aracýlýðýyla Borsa Ýstanbul A.Þ Birincil Piyasada, 1 TL
nominal deðerdeki beher pay fiyatý 1 TL'den az olmamak üzere Borsa
Ýstanbul A.Þ.'de Birincil Piyasada oluþacak fiyattan satýþa sunulacaktýr.
A grubu paylarýn
toplam nominal deðeri 2.336.228,261 Türk Lirasý olup, kalan paylar, 12-13
Kasým 2018 tarihleri arasýnda 2 iþ günü süreyle Ostim Endüstriyel
Yatýrýmlar ve Ýþletme A.Þ.'nin Merkezinin bulunduðu 100. Yýl Bulvarý
N99/90 9.Kat Ostim - Ankara adresinde satýþa sunulacaktýr. A
grubu paylar için talepte bulunmak isteyen yatýrýmcýlar www.ostimyatirim.com.tr adresinden
ulaþacaklarý talep formunu doldurarak þirket merkezine mail (info@ostimyatirim.com.tr),
faks (0312 385 24 19) veya adrese elden teslim edebilecektir. 1 TL nominal
deðerli A grubu payýn satýþ fiyatý, B grubu paylarýn Borsa Ýstanbul
A.Þ.'de Birincil Piyasa'da iki gün boyunca oluþan fiyatlarýn aðýrlýklý
ortalamasý alýnarak hesaplanacaktýr. Bu nedenle A grubu imtiyazlý pay
baþýna satýþ fiyatý, 2. gün saat 12:30'da hesaplanarak Þirket'in www.ostimyatirim.com.tr internet
sitesinden duyurulacaktýr. Talepte bulunan yatýrýmcýlar bu fiyatý baz
alarak pay bedelini T.C. Ýþ Bankasý Ostim Ticari Þubesinde Þirket adýna açýlan
TR29 0006 4000 0014 3970 0183 47 IBAN nolu özel hesaba 13 Kasým 2018
saat 17:00'ye kadar yatýrmalarý gerekmektedir. Toplanan taleplerin oransal
daðýtýmý 1 iþ günü sonra gerçekleþecek, yatýrýmcýlara hak ettikleri paylar
hesaplarýna geçilecek ve varsa iade tutarlarý talep formunda belirtilen
hesaplarýna EFT/Havale yapýlacaktýr.
B grubu paylarýn 48.600.000 tl olduðu düþünürsek Bedelli tam anlamý ile fiyaskoya dönüþmüþ 4.124.000 liralýk pay ancak satýlmýþ gerisi elde kalmýþ durumda. Aklýmda deli sorular;
1- Neden tl altýnda bölünme yapýlma gibi saçma sapan birþey satýldý. 1 Lira nominal bedelli pay çýkarýp 92 kuruþtan bedelliye baþlarsan kim neden bedelline katýlsýn,
2- A grubu imtiyazlý paylar olduðu müddetçe yönetimde söz sahibi olunamayacaðý için kim neden paylarýnýn toplu almak istesin
3-Biz nasýl bir cenderenin içindeyiz ki 1 senede kar eden þirket 2 kere bedelli yapsýn. Þirket yetkililerine bu sorularýn cevabýný sorduðumda yanýt alamamýþtým. Ýnþallah ilerleyen zamanlar bize yanýtý gösterir.
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
dediðiniz doðru hepsi parton baðlantýlý:
B grubu paylarýn
ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
dediðiniz doðru hepsi parton baðlantýlý:
B grubu paylarýn
ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Açýklama Bu açýklama, SPK'nýn Özel Durumlar Tebliði (II-15.1) 23. maddesinin 7. fýkrasý uyarýnca altmýþar günlük sürelerle yapýlmasý istenen özel durum açýklamasý güncellemesi olarak yapýlmaktadýr. Altmýþar günlük sürelerde yapýlan son açýklama olmasý dolayýsýyla özet mali bilgilerde verilmiþtir.
Ostim Metro Duraðý yanýnda bulunan 64544 Ada 1 Parsel üzerinde %50'si Þirketimizin olmak üzere hasýlat paylaþýmý yöntemiyle yapýlan Ostim Prestij isimli projemizle ilgili daha önceki açýklamalarýmýzda inþaat iþlerinin tamamlandýðý ve yapý kullaným izin belgelerinin alýndýðý belirtilmiþtir. Baðýmsýz bölümlerin paylaþýmý gerçekleþtirilmiþ ve KAP'ta duyurulmuþtur. Proje inþaatýnýn tamamlanmasý ve iskanýn alýnmasý ile projede yerleþimler baþlamýþtýr. Bu sebeple altmýþar günlük sürelerle yapýlan özel durum açýklamalarýmýz bu açýklama ile sonlandýrýlarak gerekli bilgiler bu tarihten itibaren faaliyet raporlarýnda yer verilecektir.
10.11.2018 tarihi itibariyle Expertiz deðeri 46.362.500 TL olan Ostim Prestij Projesi gayrimenkul satýþlarýndan toplam 55.241.000 TL hasýlat elde edilmiþtir.
Expertiz deðeri 51.610.000 TL olan gayrimenkuller Þirketimizn mülkiyetinde kalmýþtýr. Mülkiyetimizdeki gayrimenkullerin liste bedeli 76.674.000 TL'dir
Kamuoyuna duyurulur.
Saygýlarýmýzla...
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
Patlama yakýn gibi gözüküyor kasým güzel bir aydýr....
Baþarýnýzý kafanýz deðil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktýr. Peter Lynch..
Þimdi bedelliye katýlým çok olmadý sadece 4 milyon civarý mal satýldý geri kalanýný 12-13 kasým tarihinde satmaya çalýþacaklar tahtaya yatrýmcýlarýn güveni kalmadý....Bedelli sermaye artýrýmý son erdikten sonra patron elde etemye çlýþtýðý mallarýný borsada satabilir mi?bunu yaparken tahtayý ** fiyatlarýna çekebilir mi?çeker patronun mal sattýðý tahta da kimse durmak istemez..bana göre burda yapýlmaya çalýþýlan þey bu güven kaybý yaratmak ortada bir anlaþma var mý yok mu bunu bedelli bittikten sonra anlayacaðýz eðer patron ellerinde kalan malý satmak için mkk ya baþvurur ise þaþýrmayýn....
Baþarýnýzý kafanýz deðil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktýr. Peter Lynch..
Bardaðýn neden hep boþ tarafý gösterilir anlamak mümkün deðil.. Piyasa deðeri 106 ml civarý olan bir þirket 55.241.000 TL gelir elde ettim diyor...üstelik bu þirket 12 lerden bu fiyatlara düþmüþ...yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri