Eskiden son 3 dk da 5 kademe yükselirdi
Artýk onuda yapmaz oldu.
Eskiden son 3 dk da 5 kademe yükselirdi
Artýk onuda yapmaz oldu.
tuzak formasyonu mevcut.terste kalacaklarýn trene baktýðý günler yakýn görünüyor....
Sayýn Emektar Banada öyle geliyor. En Kötü geride kaldý. Yakýn zamanda KV borca düþen Banka kredilerinin bir kýsmýný ödeyip, geri kalanlarýda uzun vadeye yayar ise problem olmýyacaktýr. Günhan Alimuyum üzerinden Aselsana ufak tefek iþler yaptýðý da söyleniyor. Gayrimenkul iþlerinin geri dönüþü geç olduðu için artýk þirketin daha verimli ve geri dönüþü hýzlý olan yatýrýmlara odaklanmasý gerekiyor. Ne olursa olsun hakettiði yerde olmadýðýný düþünüyorum.
yýllardýr ostim takip ediyorum son bir kaç yýldýr hep bahar yaz aylarýnda hareket etmiþtir.. guzel günler yakýndýr biraz daha sabýr sadece..
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200 Günlük Ortalama 1,59, 50 Günlük ortalama 1,57 Biraz yukarý doðru iþlem yapsa 200 günlük ortalamayý kýracak. Teknik olarak kaðýdýn rahatlýyacaðýný düþünüyorum.
Hani biraz da Hikayesi olsa diyecem ama, hikayesi olmadan fizana giden o kadar çok hisse varki. Lot sayýsý az. Yukarý doðru gitse organize olamýyan, bizim gibi küçük yatýrýmcý ne kadar mal satarki. Alacak babayiðidin bence iþi kolay. Bizler görürmüyüz bilemem ama sabýr eden Mutlaka kazanacaktýr. Grafik sýkýþtýrdýðýmýz zaman YATAS grafiðine çok benzetiyorum. Yataþ hisse senedide teknik olarak bunun gibi yýllarca süründü. Yatay dümdüz bir grafik. Kimse 0,75 ile 2,50 arasýnda yüzüne bakmýyordu. Þimdi millet 28 tl den YATAÞ alacam diye çýrpýnýyor.
Yer Ýmleri