50 milyona yakýn ostim prestijin satýþlarýndan gelen var..15 milyonda bedelliden gelen para...
kira gelirleri ile yaklaþýk kasasýnda 70 milyona yakýn parasý var...
borçlarýn yapýlandýrýlmasý haberini bekliyoruz.
ostim teknopark yanýlmýyorsam vakfýnda ortak olduðu çoðu ünüversitelerden oluþan 6 ortaklý bir þirket...
benim anlamadýðým mesele vakfýn ostim prestijde kendine ait iki bloðu vardý. neden kendi mülkiyetinden teknopark için finansman saðlamýyorda ostim endüstriyel bu iþi yapýyor...
20 yýlda ödenecek parayý baba oðluna vermez...orhan aydýn vakfýn hem kurucu üyesi hem baþkaný olunca bu iþler olabiliyor....
ostimde hangi taþý kaldýrsan altýndan orhan aydýn çýkar..baþkaný olmadýðý oluþum var mý bilemiyorum.
keyfine göre þirketi yönetiyor..kimin eli kimin cebinde kim kime ortak belli deðil...
ben bu þirketin nasýl bir yapý olduðunu çözemedim...zaten çözülmesin diye karmaþýk yapýda kurmuþlar.
orhan aydýnýn kurucusu ve baþkaný olduðu 25 kiþilik mütevelli heyeti herþeye hakim..
küçük yatýrýmcý para kazanmýþ kaybetmiþ hisse fiyatý 1.40 düþmüþ kimsenin umrunda deðil...
vakýf bu þirketin ortaðý olduðu sürece ostim þirket hüviyeti kazanamayacaktýr.
Son düzenleme : emektar; 09-04-2018 saat: 23:06.
Ostim Teknopark A.Þ 20 yýl süreyle Þirkete aylýk geri ödeme yapýlacakmýþ...
bu paranýn þirkete hakkaniyetle geri ödeneceðini sanmýyorum.bu parayý verince geri ödeme yerine vakýfla yollarý ayýrmak daha mantýklý olurdu.
vakýf herþeye ortak sadece borçlara ortak deðil...
en iyisi ilk yukarý harekette yollarý ayýrmak..
borçlular kapýda bekliyor camdan sadaka daðýtýyorlar...
burada küçük yatýrýmcý sadece figüran...
Yer Ýmleri