Çok iyi niyetlisiniz....Ostim yöneticileri keriz avýna çýkmýþlar. .tek gelir kaynaðý borsada milleti tokatlamak. Beklentisi olmayan bir þirket. Size Ostim Prestige projesini yem olarak sundular...Þirket borç içinde yüzüyor...Bank Asya'ya (BDDK) ya 10 milyon Avro borç var...gelir yok...gaydiri gubbak iþler çeviriyorlar....yarýn hisse 1 TL olursa burasý aðlama duvarýna döner...
bugün satýþýn sonlanacaðýný düþünüyorum. sanýyorum 1 milyon lotun üzerinde sattý vakýf. alýcý da var hisse de. bu beni umutlandýrýyor. satýþ bitince deðerini bulur
keriz avý olsa daha yukarýda satma sanslarý vardý. Benim tahminim para ihtiyacýna göre vakýf elindeki hisseleri satýyor. dikkat edin ay sonlarýna yakýn satýyor. vergi maaþ vs ihtiyacý olabilir.
vakýfýn düzenli gelirinin olmasý için þirketin temettü vermesi gerekir. suan o boyutta deðil ama ben 2017 de güzel kar edeceðini düþünüyorum. prestij projesi yazýn teslim edilecek. satýþ ve kiralama iþleri hýzlanacak. Mevcut ortajlýklarýnda da deðiþiklik olacaðýný, getirisiz þirket ortaklýklarýndan çýkacaklarýný düþünüyorum ( ki bu baþladý).
Ben kötü niyetli olmadýklarýný ancak iyi yönetemediklerini düþünüyorum. bunlarý gidip genel kurulda söyleyin bence hakkýnýzdýr.
Hisseyi bir haftadýr takip ediyorum.Bir hafta boyunca hep eksi kapatti hala kapatmaya devam ediyor.Halkbank bile yaþanan sýkýntýlara raðmen yatayda,bizimkisi sanki þirket batmýþ hep eksi.Bu kadar eksi kapanisa tepki çýkýþý bile yok.
Lenovo X2-EU cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar sata,sata bitiremedi elindekileri...orge ve petkimlen bir ara fiatý eþitti...orge 7 üstünde,petkim 5 üzerinde...yaklaþýk onlara göre 2 misli düþmüþ !!!
Yer Ýmleri