Piyasa bozulunca 1.48'den geri döndü, oysa tam da rüzgarý arkasýna almýþtý, zararlarý kurtarma umudumuz doðmuþtu, þansýzlýk iþte. Piyasa düzelince devam eder umarým.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Ostim Prestij satýþlarý çok iyi. %41'den %55'e çýkmýþ.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/695013
Bu açýklama, SPK'nýn Özel Durumlar Tebliði (II-15.1) 23. maddesinin 7. fýkrasý uyarýnca altmýþar günlük sürelerle yapýlmasý istenen özel durum açýklamasý güncellemesi olarak yapýlmaktadýr.Ostim Metro Duraðý yanýnda bulunan 64544 Ada 1 Parsel üzerinde %50'si Þirketimizin olmak üzere hasýlat paylaþýmý yöntemiyle yapýlan Ostim Prestij isimli projemizle ilgili daha önceki açýklamalarýmýzda inþaat iþlerinin tamamlandýðý ve yapý kullaným izin belgelerinin alýndýðý belirtilmiþtir. Baðýmsýz bölümlerin paylaþýmý gerçekleþtirilmiþ ve KAP'ta duyurulmuþtur. Müteahhit Firma yükümlülüðünde devam eden pazarlama ve satýþ faaliyetleri kapsamýnda satýþý ve sözleþmesi yapýlan gayrimenkullerin, Vakýf Gayrimenkul Deðerleme A.Þ. tarafýndan tespit edilen deðerlemeye göre toplam satýþ tutarýnýn %55'i oranýnda satýþ gerçekleþtirilmiþtir.Kamuoyuna duyurulur. Saygýlarýmýzla...
bu haber yarýn ostim e artý etkisi olurmu acaba?? paydaþlar
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son bir senede Ostim Prestij satýþ oranlarý, her iki ayda bir bildiri yapýyorlar.
17.07.2018 %38
15,09,2017 %39
14,11,2017 %41
12.01,2018 %41
13,03,2018 %41
11.05.2018 %41
10.07.2018 %55
Son iki günde yüksek hacim yapnalarýn niyeti neyse o olur, tahtanýn çok sýký sahipleri var.
Ben þahsen zararýmý kurtarýrsam çýkarým, nereye giderse gitsin.
Bu olumlu haber öyle olumsuz bir zamana denk geldi ki tüh þansýmýza diyelim.
Endeksde kan gövdeyi götürürken artýya geçecek hisseyi döverler.![]()
Yer Ýmleri