1.39 destekten döndü. 1.35 ikinci çok önemli destek. altý yok. daha gidecek yolumuz var.YTD.
Grafiði bir dostumdan rica ettim. bana ait deðildir.
1.39 destekten döndü. 1.35 ikinci çok önemli destek. altý yok. daha gidecek yolumuz var.YTD.
Grafiði bir dostumdan rica ettim. bana ait deðildir.
kýr artýk 50 be ayýp sana ya
Teþekkür ederim sayýn siyah inþallah bizim de niyetimiz hayýr bu þirket hoþuma da gidiyor fiyatý da makul aslýnda silverle baþa baþ gidiyordu. silver le de birlecek falan deniyordu geçen sene neyse hayýrlýsý bakalým biraz elimde tutmak istiyorum. duruma göre hayýrlýsý kolay gelsin..
þimdi tam sýrasý be hadi patlat be ya ytd
destek 42 direnç 48 ytd
KAP: OSTIM [ ] OSTÝM ENDÜSTRÝYEL YATIRIMLAR VE ÝÞLETME A.Þ. Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/700643
Dosyalar:
Özel Durum Açýklamasý (Genel) 2018-08-06
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi 25.10.2013 - 09.06.2016
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama Bu açýklama, SPK'nýn Özel Durumlar Tebliði (II-15.1) 23. maddesinin 7. fýkrasý uyarýnca altmýþar günlük sürelerle yapýlmasý istenen özel durum açýklamasý güncellemesi olarak yapýlmaktadýr.
05.06.2018 tarihli açýklamamýzda belirtildiði gibi Ankara 11. Aðýr Ceza Mahkeme'sinde 2017/176 E. sayýsýyla 19.04.2018 tarihinde yapýlan duruþma sanýk ifadelerinin tamamlanmasý için 31.10.2018 tarihine, Ankara 36. Ýþ Mahkeme'sinde 2016/252 E. sayýsýyla 27.04.2018 tarihinde yapýlan dava bilir kiþi raporunun hazýrlanmasý için 19.10.2018 tarihine ertelenmiþtir. Süreçle ilgili önemli bir geliþme olmasý halinde kamuoyu bilgilendirilecektir.
Saygýlarýmýzla...
Kiþisel görüþlerim dýþýnda alýntý alýnan yazýlarým benim görüþlerimi yansýtmaz. Forumdaki Hiç bir yazým yatýrým önerisi deðildir.
bundan adam olmaz...
Savunma Sanayi Ýcra Komitesi toplantýsý Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan baþkanlýðýnda Cumhurbaþkanlýðý Külliyesinde toplandý
Savunma Sanayi Ýcra Komitesi toplantýsý Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan baþkanlýðýnda Cumhurbaþkanlýðý Külliyesinde
Kiþisel görüþlerim dýþýnda alýntý alýnan yazýlarým benim görüþlerimi yansýtmaz. Forumdaki Hiç bir yazým yatýrým önerisi deðildir.
Yer Ýmleri